Чаша със снимка и надпис - Моето Всичко

Стандартна
Код k454
5.00
802

Керамична чаша за влюбени с послание и ваша снимка - Моето Всичко
От едната страна на чашата има послание, а от другата се отпечатва ваша снимка.
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл
Снимката може да добавите в полето "Файл за печат"

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

5 поръчки за последните 18 часа

Стандартна 19.50 лв

Магическа 25 лв

Сърце 24 лв

Син кант 24 лв

Зелена 24 лв

Червена 24 лв

Оранжева 24 лв

Канче 25 лв

Розова 25 лв
Добави снимка тук
Цена:
19 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Страхотна, дизайнерска чаша за влюбени. Чаша е с прекрасно послание и снимка под формата на сърце. 
Практичен и оригинален подарък, оставящ положителни емоции. 

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чашата е с вместимост - 330мл.

Керамичната чаша "Моето Всичко" е идеалният подарък за вашия специален човек, който стои на върха на вашето сърце. Тя притежава уникален и оригинален дизайн, който съчетава послание и персонална снимка, правейки всяко утро специално и запоминащо се.

От едната страна на чашата, сърцето в центъра събира всички чувства и емоции, които искате да споделите с вашата половинка. С нежни цикламено-розови нюанси и дискретни малки сърчица, фона добавя романтичен и уютен вид.

На другата страна на чашата може да поставите ваша собствена снимка - този специален момент, който споделяте с любимия си човек. В сърцевината на рамката се крие споменът за вашите заедно мигове, който ще ви прати добри емоции всеки път, когато я ползвате.

Съобщението "Моето Всичко" е нежно написано и сърцето му изразява вашите чувства - че вашата половинка е най-важната част от вашия живот. Тази чаша не само ще стопли сърцето на получателя си, но и ще му напомни, че той или тя са вашето всичко. Персонализираният дизайн прави тази чаша идеален подарък за рожден ден, юбилей, Валентинов ден или просто като израз на вашата безкрайна любов и обич.

Текст: 
"     Ти
ще бъдеш
 завинаги
   моето
 ВСИЧКО
  "
*
Желаната от вас снимка, може да добавите в полето "Файл за печат". 
Необходима е хоризонтална снимка в по-далечен план (да има фон около образите).Снимки тип "селфи" не са подходящи. 

За кого е подходяща чашата?

Чашата "Моето Всичко" е идеален подарък за всякакъв повод, който означава специален момент с вашата половинка. Без значение дали става въпрос за рожден ден, годишнина, Валентинов ден, юбилей или просто като жест на нежност и обич, тази чаша ще изрази вашите чувства и ще напомни на получателя, че той или тя са най-важното нещо във вашия живот. Това е подарък за годишнина, който ще впечатли и разтопи сърцето на вашата любима или любим.

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт.blush

Цена:
19 50 лв