Чаша със снимка и надпис - Сега и Завинаги

Стандартна
Код k453
5.00
802

Керамична чаша с поле за ваша снимка и надпис.
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл
*Двустранен печат (еднакъв от двете страни)
Снимката може да добавите в полето "Файл за печат"

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

4 поръчки за последните 11 часа

Стандартна 19.50 лв

Магическа 25 лв

Сърце 24 лв

Син кант 24 лв

Зелена 24 лв

Червена 24 лв

Оранжева 24 лв

Канче 25 лв

Розова 25 лв
Добави снимка тук
Цена:
19 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Красив дизайн, керамична чаша за любим човек. Чаша е със страхотен надпис и хоризонтално поленце за ваша снимка.  
Един оригинален и практичен подарък, носещ много красиви спомени и положителни емоции. 

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чашата е с вместимост - 330мл. 

Тази чаша е перфектният подарък за вашия специален човек - изпълнена с нежност и любов, точно както вашият връзка. Дизайнът на чашата включва красиво послание, което изразява вашия непреходен истински съюз - "Сега и Завинаги". Това послание не само говори за вашия съвместен живот, но и за обещание за бъдещето.

Чашата разполага с двустранен сублимационен печат, който гарантира, че дизайнът е видим и от двете страни. Във вътрешността на чашата има хоризонтално поле, предназначено за вашия избор на снимка. Това е мястото, където можете да добавите спомен от вашия неповторим момент или любима снимка на вас двамата.

Тази чаша е идеален подарък за Свети Валентин, годишнина, рожден ден или всеки друг специален ден, в който искате да изразите вашата обич и преданост към вашата половинка. С нея ще може да се наслаждавате на любимите си напитки и винаги да си припомняте колко сте щастливи да сте заедно. Тя е символ на вашия вечен и непрекъснат любовен път - "Сега и Завинаги".

Текст: 
Искам да бъда с теб....
СЕГА и ЗАВИНАГИ 
 "
*
Желаната от вас снимка, може да добавите в полето "Файл за печат". 
Необходима е хоризонтална снимка.Снимки тип "селфи" не са подходящи. 

За кого е подходяща чашата?

Тази чаша със снимка и послание "Сега и Завинаги" е подходящ подарък за всеки, който обичате и цените - за вашата половинка, приятел, роднина или близък приятел. Тя е идеална за Свети Валентин, годишнина, рожден ден или просто като жест на нежност и обич. Дизайнът съчетава красива дума с възможността за добавяне на лична снимка, което я прави още по-специална. Тази чаша е символ на вашата връзка и обещание за бъдещето, което прави подаръка подходящ за всеки, който е част от вашата животна история.

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт. :)

Цена:
19 50 лв