Чаша със снимка и надпис - ти си ми всичко

Стандартна
Продуктов код k451
5.00
794

Страхотна, керамична чаша със снимка, дата и надпис "Ти си ми всичко"
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл
Снимката може да добавите в полето "Файл за печат"
*Еднакъв от двете страни печат. 


*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

2 поръчки за последните 2 часа

Стандартна 19.50 лв

Магическа 25 лв

Сърце 24 лв

Син кант 24 лв

Зелена 24 лв

Червена 24 лв

Жълта 24 лв

Оранжева 24 лв

Канче 25 лв
Файл за печат
Желана дата
Цена:
19 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Деница Делчева

много съм доволна от продуктите ви. Благодаря за бързото и красиво изълнение на поръчката ми!

Тодор Йовчев

Фототапетите са прекрасни, Благодаря ви още веднъж.

Мехрибан Бирай

Надминахте очакванията ми.Благодаря от сърце за перфектна изработка на календарите и на всички подаръци. Страхотни сте.Много успехи на целия екип.

Ивелина Великова

Две поредни години поръчвам календари и винаги са изработени качествено и в срок. Доволна съм и препоръчвам.

Тони Георгиева

Благодаря за прекрасните календари и подаръците към тях. Страхотна изработка и експресна доставка. Весели празници!

Hristinka Vacheva

Календарите и подаръците са страхотни. Благодаря за изпълнението и за бързината, с която изпълнявяте поръчките. Успех на целия екип.

Slava Karaivanova

Календарите са страхотни, за пореден път се убедих!

Maria Kostadinova

Отлично изпълнение на поръчката, красиви календари и джобни календарчета, позициониране на изпратените от мен снимки спрямо избрания модел календар. Бързо изпълнение и доставка. Със сигурност ще поръчам отново, препоръчвам и на други хора да го направят! Успехи и занапред!

Radostina Dimitrova

Много съм доволна от календара,страхотен е.

Яница Ефремова

За втора поредна година поръчвам от вас и съм много доволна от качеството и изработката. Както винаги уникални! Благодаря, ви за професионализма!
Допълнителна информация

Керамична чаша за любим човек. Един оригинален и практичен подарък, носещ много хубави спомени и положителни емоции. 

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чашата е с вместимост - 330мл.

Чашата "Ти си ми всичко" със снимка и надпис е перфектният подарък за особените моменти в живота на вашия партньор. Този уникален дизайн съчетава красота и емоция, правейки го идеален подарък за годишнина, рожден ден, Свети Валентин или други важни поводи.

Надписът "Ти си ми всичко" е изпълнен с нежни и чувствени букви, които изразяват вашите искрени чувства. Той е разположен така, че да бъде видим от всяка страна на чашата, напомняйки на получателя колко специален е за вас.

Чашата е декорирана със сърце, което допълва романтичния характер на подаръка и придава му уникален и изключително красив вид.

В центъра на чашата има квадратно поле, предназначено за вашата обща снимка. Това е мястото, където можете да включите специални моменти и спомени, които споделяте с вашия партньор. Снимката ще напомня за вашата силна връзка и ще затопли сърцето на всеки, който я види.

Под надписа, можете да добавите важната дата, която отбелязвате с този подарък. Тази дата ще бъде символ на специалния момент, който споделяте.

Чашата е изработена с двустранен сублимационен печат, така че дизайнът е видим от всяка страна. Тя е перфектният начин да изразите вашата обич и да напомните на вашия специален човек колко важен е за вас. Тази чаша съчетава красота и практичност в един стилов подарък, който ще съхранява спомените и ще усилва връзката ви през годините.

Текст: 
" Всичко, което искам си ти ....
Обичам те!
14.02.2020г.
"
*
Желаната от вас снимка, може да добавите в полето "Файл за печат". 
Необходима е квадратна снимка. Може да се използва вертикална или хоризонтална, като ще трябва да се изреже до хоризонтално положение.

За кого е подходяща чашата?

Тази чаша е подходящ подарък за всички, които искат да изразят своите чувства и да направят специален жест към любимия човек. Тя е идеална за годишнина, рожден ден, Свети Валентин или друг повод, когато искате да покажете колко важен е този човек във вашия живот. Бързо става персонализирана с обща снимка и дата, които правят подаръка още по-специален. Независимо дали сте в началото на връзката си или чествате много години заедно, тази чаша ще носи сърцата ви и спомените ви, напомняйки за връзката ви всеки ден.

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт. :)

Цена:
19 50 лв