Чаша със снимка - Най-добрата приятелка

Стандартна
Продуктов код km3
5.00
794

Чаша със снимка - Най-добрата приятелка
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

5 поръчки за последните 5 часа

Стандартна 19.50 лв

Магическа 25 лв

Сърце 24 лв

Син кант 24 лв

Зелена 24 лв

Червена 24 лв

Оранжева 24 лв

Канче 25 лв

Розова 25 лв
Добави снимка тук
Цена:
19 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Йорданка Василева

art-gift те са топа, каквото е поръчано това е и получено, на приемлива цена

Моника Веселинова

Поръчка днес-доставка утре,експресна работа,при необходимост!Качествени и много сладки дрешки!Мило,компетентно и своевременно отношение,с персонален подход!Благодаря ❤️

Яница

Благодаря ви за коректното и професионално обслужване!

К Стоянова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Сузана Андонова

Ниско качество, лоша ответна реакция, липса на касов бон. Силно не препоръчвам!

Evelina Mitrova

Персонално отношение към клиента, отлично качество на ниски цени, много подаръци и кратки срокове - за поредна година сме безкрайно доволни, че се доверихме на тях ♥️

Ivanka Ivanova

Календалике, както обикно са перфектни. Благодаря Ви От ❤

Ивелина Димова

Благодаря много за красивите календари.

Виляна Цачева

Направих поръчка на бебешко боди, което ми трябваше до определена дата, казаха, че ще ми го доставят навреме, а като питах какво става с поръчката ми, тя дори не беше приета. Изключително несериозно отношение!

Ирена Гоневска

Календарите ми са страхотни! Много ви благодаря за бързината и за качеството! За 3 та година си поръчвам от вас и оставам доволна! Весели празници на целият ви екип!
Допълнителна информация

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Най-добрата приятелка заслужава най-доброто, и тази керамична чаша със специален дизайн е идеалният начин да изразите вашата обич и признателност. Създадена със сърце и внимание към детайлите, тази чаша е перфектният подарък за рожден ден, имен ден, специален повод или дори за коледа.

От едната страна на чашата ще намерите място за вашата обща снимка, която ще напомня на вашия приятел за специалните моменти, които сте споделили. Тази персонализирана снимка прави чашата още по-особена и лична.

От другата страна на чашата има надпис "Най-добрата приятелка", който ще покаже на вашата приятелка колко я цените. Тази дума ще затопли сърцето й всеки път, когато я използва за любимите си напитки.

Тази керамична чаша съчетава функционалност, стил и емоционална стойност в едно. Нека вашата най-добра приятелка се чувства особено всеки ден, когато използва тази чудесна чаша, напомняща й за вашето специално приятелство.
Текст: 
Моята най-добра приятелка!

За кого е подходяща чашата?

Тази чаша е идеален подарък за вашата най-добра приятелка, независимо от повода. Би била перфектна за подарък за рожден ден, имен ден, специален повод или дори за коледа. Тя е подходяща за всички, които ценят значимите връзки и искат да изразят своята обич и признателност към своята най-добра приятелка. Тази чаша със снимка и надпис "Най-добрата приятелка" е символ на приятелството и специалните моменти, които споделяте, и е подходяща за всички възрасти и вкусове.

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт.blush

Цена:
19 50 лв