Чаша с надпис - Аз съм шефът!Да, Димо!

Стандартна
Код kta443_4
5.00
796

Чаша с надпис – Аз съм шефът!Да, Димо!
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл
*Чашата се изработва се с желано от вас име. 
Името може да добавите в полето "Желано име"

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

4 поръчки за последните 15 часа

Стандартна 19.50 лв

Магическа 25 лв

Сърце 24 лв

Син кант 24 лв

Зелена 24 лв

Червена 24 лв

Оранжева 24 лв

Канче 25 лв

Розова 25 лв
Желано име
Безплатно
Цена:
19 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Чаша с интересен и забавен надпис за имен ден или специален празник. Изпраща се към вас в картонена кутийка. 

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чашата е с вместимост - 330мл.

Чашата с надпис "Аз съм шефът! Да, Димо!" е стилна и персонализирана подарък идеален за всеки, който обича необичайните и забавни изненади. Тази чаша с изчистен дизайн предлага възможност за вписване на името на получателя и ще го направи да се почувства особено специален.

Дизайнът на чашата е елегантен и минималистичен. Използван е черен цвят, който добавя луксозен и изтънчен вид. Надписът "Аз съм шефът! Да, Димо!" е поставен така, че да бъде ясно видим и смешен, като подчертава чувството за хумор и самоирония.

Тази чаша е перфектният начин да изразите своето уважение и обич към близък човек, приятел или баща по специален повод като имен ден или рожден ден. Всеки път, когато те я използват, ще се сещат за вас и за забавната изненада, която сте им подготвили.

Тази чаша не само е практичен предмет за всекидневна употреба, но и символ на вашата близост и обич. Така че изберете я и направете специалния човек във вашето сърце да се усмихне и се почувства особено важен и обичан.

Текст: 
" Аз съм шефът!
Без въпроси.
Без възражения.
Просто слушай и казвай:
"Да, Димо!" " 

*Името може да бъде променено по ваше желание. Може да го добавите в полето "Желано име"

За кого е подходяща чашата?

Тази чаша е подходяща за подарък на всеки, който обича хумор, самоирония и нестандартни подаръци. Тя може да бъде подарена на приятел, съквартирант, колега, близък човек или баща по повод имен ден, рожден ден, юбилей или просто като израз на приятелска или семейна обич. Надписът "Аз съм шефът! Да, Димо!" ще направи всеки усмихнат и ще му напомни, че той е специален и важен. Този подарък съчетава функционалност и забавление, което го прави подходящ за мъже и жени от всички възрасти.

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък за имен ден, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт. smiley

Цена:
19 50 лв