Чаша с надпис - За лов и любов Димитър е винаги готов

Стандартна
Код kta366_4
5.00
796

Интересен дизайн чаша с надпис – За лов и любов Димитър е винаги готов.
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл
*Чашата се изработва се с желано от вас име. 
Името може да добавите в полето "Желано име"

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

2 поръчки за последните 20 часа

Стандартна 19.50 лв

Магическа 25 лв

Сърце 24 лв

Син кант 24 лв

Зелена 24 лв

Червена 24 лв

Оранжева 24 лв

Канче 25 лв

Розова 25 лв
Желано име
Безплатно
Цена:
19 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Дизайнерска чаша за имен ден или специален празник, с ваше име и интересен дизайн за ловец. Чашата се изпраща в картонена кутийка. 

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чашата е с вместимост - 330мл.

Чашата с надпис "За лов и любов Димитър е винаги готов" представлява идеален подарък за всеки, който обича лова и го усеща като истинска страст. Тя е уникална с не само своята послание, но и със своя изключителен дизайн.

Със своите пълноцветни и живи изображения, тази чаша събужда усещане за приключение и адреналин, което съпътства всяко ловно изживяване. Внимателно изработена декорацията на чашата придава на всеки залез и горски момент уникална привлекателност.

Възможността за персонализация, като добавите име, прави тази чаша още по-специална. Тя става идеален подарък за рожден ден, имен ден или друг важен повод на вашия близък, на вашия приятел ловец, баща или дядо. С тази чаша можете да споделите своята обич към тях и да създадете спомени, които ще ги съпътстват през целия им живот.

Тази дизайнерска чаша не само предлага забавление и настроение, но и пренася силни емоции. Тя може да бъде начин да изразите вашата благодарност и обич към тези, които споделят вашата страст към лова. Така че, ако искате да подарите нещо уникално и специално, тази чаша с надпис е перфектният избор.

Текст: 
" За лов и любов 
Димитър е
винаги готов! 

*Името може да бъде променено по ваше желание. Добавя се в полето "Желано име"

За кого е подходяща чашата?

Тази чудесна чаша със символичния надпис "За лов и любов Димитър е винаги готов" е подходящ подарък за всеки ловец, независимо от опита му - било то за рожден ден, имен ден, юбилей или просто като израз на признание към неговата страст. Тя е подходяща и за всеки, който обича приключенията на свободата в природата и споделя страстта към лова. Тази чаша ще внесе радост и усмивки на лицето на вашия близък, приятел, баща или дядо, дарявайки им не само забавление, но и емоционална стойност.

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт. :)

Цена:
19 50 лв