Чаша с надпис - За риболов и любов Митко е винаги готов

Стандартна
Код kta367_5
5.00
802

Дизайнерска чаша с надпис – За риболов и любов Митко е винаги готов.
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл
*Чашата се изработва се с желано от вас име, може да го добавите в полето "Желано име"

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

5 поръчки за последните 3 часа

Стандартна 19.50 лв

Магическа 25 лв

Сърце 24 лв

Син кант 24 лв

Зелена 24 лв

Червена 24 лв

Оранжева 24 лв

Канче 25 лв

Розова 25 лв
Желано име
Безплатно
Цена:
19 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Страхотен модел чаша за имен ден или специален празник, с вписване на име и интересен дизайн за рибар. Чашата се изпраща в картонена кутийка. 

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чашата е с вместимост - 330мл.

Чашата с надпис "За риболов и любов - Митко е винаги готов" представлява идеалния подарък за всеки, който обича риболова и се предава на този страстен хоби. Със своя пълноцветен печат, който е еднакъв от двете страни на чашата, тя представлява не само функционален предмет, но и творчески израз на вашите чувства и внимание към получателя.

Дизайнът на чашата е изключително разнообразен и интересен, съчетавайки декоративни елементи и забавно послание, което приковава вниманието. Посланието е специално подбрано за рибарите и изразява обичта и подкрепата към тях в техния хоби. Освен това, чашата предоставя възможност за персонализация, като можете да впишете името на получателя, което я прави още по-особена и лична.

Тази чаша не е просто подарък, тя може да се превърне в ценен сантиментален спомен, който ще напомня на получателя за вашата приятелска и семейна свързаност. Тя е подходяща за различни поводи като имен ден, рожден ден, юбилей или просто като жест на приятелство и обич към близките ви рибари, бащи и дядовци. Такъв подарък ще създаде усмивки и ще бъде незабравима памет за специалните моменти, споделени заедно.

Текст: 
" За риболов и любов 
Митко е
винаги готов! 

*Името може да бъде променено по ваше желание. Добавя се в полето "Желано име"

За кого е подходяща чашата?

Тази чаша е подходящ подарък за рибар, който обича и се занимава с риболов, независимо от възрастта. Тя може да бъде дарена на бащата ви, дядото ви или на приятел, споделящ страстта към риболова. Подходяща е и за рожден ден, имен ден, юбилей или просто като жест на приятелство и обич. Тази чаша ще изрази вашата подкрепа и интерес към техния хоби и ще създаде специален и личен момент в тяхната животна история.

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт. :)

Цена:
19 50 лв