Чаша с надпис Така изглежда най-добрата свекърва

Стандартна
Продуктов код k463
5.00
794

Чаша с надпис за свекърва.
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл
Желаната снимка добавете в полето "Файл за печат"

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

2 поръчки за последните 14 часа

Стандартна 19.50 лв

Магическа 25 лв

Сърце 24 лв

Син кант 24 лв

Зелена 24 лв

Червена 24 лв

Оранжева 24 лв

Канче 25 лв

Розова 25 лв
Желана промяна
Каква да бъде промяната ?
Цена:
19 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Мими Любен Петрови

Приятели, препоръчвам ви да ползвате Персонални подаръци Art-Gift! Много съм доволна. Това което поръчате това получавате, коректни и учтиви.

Фросина Стоицова

Получих си календарите. Бързо и точно. Много са хубави, уникални са. Много Ви благодаря

Зорница Максимова

Прекрасни персонални подаръци!СТРАХОТНИ сте! -

Marieta Marinova

Качествени продукти! Много добри професионалисти! Уникално обслужване! Страхотна бързина на поръчките! Благодаря Ви! Успешна нова година! :-)

Жени Димитрова

Страхотни календари. Препоръчвам

Julieta Todorova

Много съм доволна от поръчката! Благодаря ви!

Ellena Tomova

Календарите са страхотни! Поръчахме многолистови (с 6 листа) и джобни календарчета. Благодаря за бързата доставка и отличното качество!

Martina Ralcheva

Получихме прекрасните си календари! За пореден път високо качество, професионализъм и изключително бърза изработка! Благодаря!

Цвети Руйнина

Невероятни сте! Календарите пристигнаха много бързо и качеството е супер. Благодаря и за подаръците към тях. За в бъдеще ще пазарувам само от вас

Gergana Videva

Отлично качество и бърза изаботка ! Благодаря ви !
Допълнителна информация

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чашата със заглавие "Така изглежда най-добрата свекърва" представлява уникален и забавен подарък, който съчетава хумор и стил. С този изчистен дизайн и красиви цветове, чашата придава на всяка свекърва усмивка на лицето и почувстване на специалност.

Дизайнът на чашата е много привлекателен със своята игривост и оригиналност. На лицевата страна на чашата има надпис "Така изглежда най-добрата свекърва", който не само показва признание към свекървата, но и добавя доза настроение и смях към всеки ден.

Тази чаша може да бъде идеален подарък за рожден ден, имен ден или просто като спонтанен жест на приятелство и обич. Всеки път, когато свекървата използва чашата, тя ще се сеща за специалния момент, в който я получи, и за връзката си с Вас.

Освен това, тази чаша е и много практичен подарък, който може да се използва всеки ден за пиене на чай, кафе или други напитки. Тя е изработена от висококачествен материал и е подходяща както за дома, така и за офиса.

С чашата "Така изглежда най-добрата свекърва" можете да подарите не само предмет, а и приятни емоции и спомени. Това е чудесен начин да изразите своята обич и признание към свекървата и да я зарадвате с нещо специално и незабравимо.
Текст:
" Така
изглежда
най-добрата
свекърва
на света "

*Възможа е промяна на текста. 

За кого е подходяща чашата?

Чашата с надпис "Така изглежда най-добрата свекърва" е подходяща за всяка свекърва, независимо от възраст или интереси. Този подарък изразява обич и уважение към свекървата и може да бъде подарен по всякакъв повод или без повод, за да заслужите усмивка на лицето й. С чашата можете да изразите благодарността си и да подчертаете специалната връзка между вас.

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт.

Цена:
19 50 лв