Чаша с послание - Happy New Year

Стандартна
Продуктов код K72
5.00
699

Чаша с послание - Happy New Year – фотореалистично качество на печат.
Получавате чашата в кутийка. 
Може да направите промяна в текста като го запишете в полето "Желана промяна"
Чашата е с вместимост - 330мл.

4 поръчки за последните 8 часа

Стандартна 16 лв

Сърце 19 лв

Син кант 18 лв

Зелена 18 лв

Червена 18 лв

Оранжева 18 лв

Канче 19 лв
Желана промяна
Каква да бъде промяната ?
Цена:
16 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Emily Ivanova

Огромна благодарност към целия екип. Всичко е много красиво, изключително бързо дойде . Благодаря ви за допълнителните подаръчета към поръчката. Весели празници!

Reni Aleksandrova

Поръчах си трисекционни календари на които снимките са с ужасно качество машината ви ги е изкарала замацани и зелени а съм вадила от същите снимки и са си с перфектно качество!

Веси Йорданова

Благодаря ви! Точни, коректни и много любезни!

Pupe To

Бързи и коректни! Доволна съм.

Maria Kostadinova

Отлично изпълнение на поръчката, красиви календари и джобни календарчета, позициониране на изпратените от мен снимки спрямо избрания модел календар. Бързо изпълнение и доставка. Със сигурност ще поръчам отново, препоръчвам и на други хора да го направят! Успехи и занапред!

Станислава Н. Щърбакова

Много хубави календари !

Елеонора Андонова

Днес и аз получих своите календари. За пореден път са страхотни ,а вие отново оправдахте очакванията ни. Весели празници и още много доволни клиенти ???☃️

Цветомила Янкова

Работят бързо и качествено. За трета година поръчвам календари и съм изключително доволна от резултата.

Нели Григорова

Страхотни са! Пуснах поръчката вчера, а днес е при мен. Много коректни и изключителни професионалисти. Прекрасно боденце с Моята първа Коледа, уникални сте ��
Допълнителна информация

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.


Какво представлява чашата?

Чашата е с празничен коледен дизайн. От двете страни чашата е декорирана с коледна украса - топки и гирлянди, а по средата е позициониран текст:
Merry Christmas and Happy New Year
Чашата е с вместимост - 330мл.

Може да направите промяна в текста като го запишете в полето "Желана промяна"

За кого е подходяща чашата?

Чашата се изработва специално за вас. Тя може да се превърне в сантиментален и красив подарък за прекрасните коледни и новогодишни празнижи. С тази чаша, може да направите специална изненада на вашите близки, на баба, на мама, на приятели или на брат, баща или дядо. Един чудесен подарък за Коледа. Може да направите изненадате за специалния празник и да оставите приятна емоция.

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт.

Цена:
16 00 лв