Чаша с 4 снимки за Свети Валентин

Стандартна
Код k455
5.00
802

Чаша с 4 ваши снимки за Свети Валентин.
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл
Желаните от вас снимки, може да добавите в полето "Файл за печат"

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

3 поръчки за последните 3 часа

Стандартна 19.50 лв

Магическа 25 лв

Сърце 24 лв

Син кант 24 лв

Зелена 24 лв

Червена 24 лв

Оранжева 24 лв

Канче 25 лв

Розова 25 лв
Добави снимка тук
Цена:
19 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чашата е с вместимост - 330мл и красив дизайн за влюбени.

Чашата със свети Валентин дизайн е идеалният подарък за влюбени по случай годишнина или за празника на любовта. Тя представлява прекрасен начин да споделите вашите спомени и емоции чрез четири невероятни снимки. Дизайнът на чашата е изключително вдъхновяващ, съчетавайки символиката на сърцето и стиловата черна рамка.

На тази чаша ще откриете четири снимки, аранжирани по начин, който образува формата на сърце - символ на вечната любов и страст. Черният цвят на рамките придава тъмнината на нощта, когато звездите са най-ярки и искрящи - точно както е вашата връзка.

Този подарък не само ще възкреси спомените и емоциите от вашите общи моменти, но също така ще добави още магия към връзката ви. Нека тази чаша бъде символ на вашата непрекъсната и непреходна любов. Независимо дали е за годишнина или за Свети Валентин, тя ще направи вашия специален ден още по-специален и незабравим. Снимките може да добавите в полето "Файл за печат"

За кого е подходяща чашата?

Чашата с четири снимки във формата на сърце е подходящ подарък за всеки, който живее влюбеността и желае да сподели специални моменти с любимия си човек. Тя е идеален подарък за годишнина, Свети Валентин или други романтични поводи. Независимо дали сте на началния етап на вашата връзка или вече имате много години заедно, тази чаша със сърцевидни снимки ще изрази вашата нежност и привързаност. Персонализираната й изработка я прави още по-специална и показва, че сте готови да инвестирате време и усилия във вашата любов.

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт.blush

Цена:
19 50 лв