Чаша - Тодоре, Тодоре име юнашко!

Стандартна
Код kta1102
5.00
802

Уникална чаша за имен ден – Тодоре, Тодоре име юнашко!
Изработва се с желано от вас име. 
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл
Името може да добавите в полето "Желано име"

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

4 поръчки за последните 16 часа

Стандартна 19.50 лв

Магическа 25 лв

Сърце 24 лв

Син кант 24 лв

Зелена 24 лв

Червена 24 лв

Оранжева 24 лв

Канче 25 лв

Розова 25 лв
Желана промяна
Каква да бъде промяната ?
Желано име
Безплатно
Цена:
19 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Дизайнерска чаша с ваше име и пълноцветно отпечатано изображение. Чашата се изпраща в картонена кутийка. 

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чашата е с вместимост - 330мл.

Чашата "Тодоре, Тодоре име юнашко!" е идеалният подарък за вашия близък или специален мъж в живота ви, особено по случай Тодоров ден, имен ден или рожден ден. Тази чаша излъчва топлина и национален дух, като предлага не само функционалност, но и сърцераздирателен сантимент.

Чашата е украсена с оригинално послание, което означава "Тодоре, Тодоре име юнашко!" и придава уникален характер на подаръка. Персонализирането на чашата с името на получателя й я прави още по-специална и лична.

Декорацията на чашата включва изображение на кон и момък с фолклорна носия, което придава на чашата национален празничен налет и напомня за българския фолклор и традиции. Този уникален дизайн прави чашата подходяща и за възрастни и за по-млади мъже.

С чашата "Тодоре, Тодоре име юнашко!" можете да създадете специална изненада, която ще носи радост и ще подчертае важността на този специален ден. Независимо дали сте на празник или просто искате да изразите своята обич и уважение към близък човек, тази чаша е перфектният начин да го направите. С нея, вашият баща, дядо или брат ще се почувстват възхитени и обичани, а споменът за този подарък ще им остане завинаги.

Текст: 
" Тодоре, Тодоре, 
име юнашко
носи го с
гордост и
сърце горящо 

*Името може да бъде променено по ваше желание. Може да го добавите в полето "Желано име"

За кого е подходяща чашата?

Чашата "Тодоре, Тодоре име юнашко!" е идеален подарък за всички, които ценят българската култура и традиции. Тя е подходяща за подарък за Тодоров ден, имен ден или рожден ден на мъж или момче във вашето семейство или приятели. Тази чаша не само предоставя удоволствие от напитката, но и носи със себе си национален патос и чувство за общност. Бащи, дядовци, братя и приятели - всички ще се зарадват на този уникален и сантиментален подарък, който подчертава техните важни моменти в живота.

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт. smiley

Цена:
19 50 лв