Чаша - Улови една риба ....

Стандартна
Код knat_10
5.00
694

Чаша - Улови една риба ....
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл

5 поръчки за последните 11 часа

Стандартна 19.50 лв

Магическа 25 лв

Сърце 24 лв

Син кант 24 лв

Зелена 24 лв

Червена 24 лв

Оранжева 24 лв

Канче 25 лв

Розова 25 лв
Цена:
19 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чашата "Улови една риба" е перфектният подарък за всеки любител на риболова. С нея получавате не само функционалност, но и доза забавление и емоция. Дизайнът на чашата е наистина уникален - съчетание от живописни декорации, а наличието на текст, който приковава вниманието към страстта към риболова.

Но това не е всичко - чашата се персонализира специално за вас, с добавянето на вашето име. Това я прави още по-особена и зарежда с емоция, когато я подарявате на близък човек. Без значение дали става въпрос за рожден ден, имен ден или просто желание за спонтанна изненада, тази чаша е изборът ви.

С чашата "Улови една риба" можете да споделите любовта към риболова и да направите нещо специално за някого, който споделя тази страст. Нека всеки утро започва с усмивка и вдъхновение, докато пием от тази уникална чаша, която припомня за нашите приключения в света на риболова.

Текст: 
      "Дай на човек
          една риба
       и ще е сит за
             цял ден
             Научи го 
          как да лови
и ще може да отбягва 
  жена си цял уикенд!

А ако вие имате по-интересно или специално послание, то текста може да бъде променен и по ваше желание. 

За кого е подходяща чашата?

Чашата "Улови една риба" е подходяща за всички, които обичат риболова или се интересуват от него. Тя е перфектен подарък за приятел, брат, баща или дядо, които споделят страстта към риболова. Независимо от възрастта или опита в риболова, тази чаша ще ги зарадва и забави. Без значение дали става въпрос за рожден ден, имен ден, юбилей или просто като жест на приятелство и обич, тази чаша носи радост и специалност в ежедневието на всеки риболовец.

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт. smiley

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Цена:
19 50 лв