Чаша - Честит 8-Март Бабо

Стандартна
Код k339
5.00
802

Красив дизан чаша за вашата баба – Честит 8-Март скъпа бабо
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл
Дизайнът е ЕДНАКЪВ от двете страни.

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

3 поръчки за последните 9 часа

Стандартна 19.50 лв

Магическа 25 лв

Сърце 24 лв

Син кант 24 лв

Зелена 24 лв

Червена 24 лв

Оранжева 24 лв

Канче 25 лв

Розова 25 лв
Желана промяна
Каква да бъде промяната ?
Цена:
19 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Дизайнерска чаша за вашата баба по повод 8-ми Март. Практичен и оригинален подарък, оставящ положителни емоции.

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чашата е с вместимост - 330мл.

Чудесната чаша в прекрасен прасковен цвят е идеален подарък за вашата баба по повод 8-ми Март. Нейният нежен и цветен дизайн ще донесе радост и топлина в нейния ден.

На чашата може да прочетете следното послание, което ще я направи особено щастлива: "Честит 8-ми Март, бабо! С тази чаша искам да изразя благодарността си към вас за всичко, което сте направили за мен. Вие сте моят вдъхновител и образец на сила и доброта. Желая ви здраве, щастие и много усмивки, каквито сте ми подарили през годините. Обичам ви най-много на света!"

Тази чудесна чаша не е просто подарък, тя е специален начин да изразите своята обич и признателност към вашата баба. С нея тя ще може да се наслаждава на любимото си напитка и да се сеща за специалния момент, в който я получи.

С тази уникална и красива чаша ще създадете незабравими спомени и ще направите 8-ми Март незабравим за вашата баба. Нека този ден бъде изпълнен с много усмивки и положителни емоции, защото вашата баба си заслужава най-доброто.

Текст: 
" Честит 8-ми Март, скъпа
                 БАБО                       "

За кого е подходяща чашата?

Тази чудесна чаша с послание е подходящ подарък за баба по повод 8-ми Март. Тя е идеален начин да изразите обичта и признателността си към нея. Нежният и цветен дизайн в прасковен цвят придава на подаръка допълнителен чар. С посланието, което е изработено с грижа, ще направите баба си щастлива и ще й припомните колко е специална за вас. Тази чаша становище, че сърцето ви е пълно с обич и уважение към нея и че сте благодарни за всичко, което тя е направила в живота ви.

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт.blush

Цена:
19 50 лв