Дизайнерска Чаша за Осми Март - Подарете Обич и Нежност на Вашата Майка | Чаши със снимка

Чаша - Честит 8-Март

Стандартна
Продуктов код k338
5.00
794

Дизайнерска чаша  – Честит 8-Март, скъпа мамо
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл
Дизайнът е ЕДНАКЪВ от двете страни.

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

2 поръчки за последните 16 часа

Стандартна 19.50 лв

Магическа 23 лв

Син кант 23 лв

Зелена 23 лв

Червена 23 лв

Жълта 23 лв

Оранжева 23 лв

Канче 25 лв
Желана промяна
Каква да бъде промяната ?
Цена:
19 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Луиза Воденичарска

Бързи ,коректни ,уникална изработка! Благодаря Ви за календарите и подаръците към тях!

Nina Emilyanova

Професионално отношение. Подаръкът, който поръчах, беше точно това, което очаквах. Впечатли ме, че се съобразиха със срока, в който ги помолих да е готов, така че пристигна навреме за рождения ден.

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Emily Ivanova

Благодарности на целия екип,всичко е прекрасно!!!

Аси

Доволна съм от комплекта химикал и ролер.

Вероника Тодорова

Поръчката вече е при нас Детските календари са страхотни, както и подаръците, които получихме към тях. Благодаря за отзивчивото и коректно обслужване! Успешна и ползотворна година!

Magdalina Tiholova

Качество, бързина и отзивчив екип. Страхотни продукти. Благодаря!

Павлина Минкова

За поредна година, перфектна работа и страхотни подаръци. Благодарим Ви! Успех и през новата година

Spaska Patarova

Горещо препоръчваме страницата! Поръчката се изпълнява бързо, качествено и коректно. Пак ще се възползваме от услугите им. Успехи! :)

Яница Арабаджиева

Страхотни професионалисти! Благодарим ви за уникалните календари! Най-добрите сте... :)
Допълнителна информация

Послание на страхотна чаша за специален повод за вашата баба. Практичен и оригинален подарък. 

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чашата е с вместимост - 330мл.

Дизайнерската чаша "Честит 8-Март, скъпа мамо" е идеалният начин да изразите своята обич и благодарност към вашата майка в този особен ден - Осми Март. Чашата има красив и нежен дизайн, вдъхновен от цветя, които обграждат посланието и я правят още по-специална.

С посланието "Честит 8-Март, скъпа мамо", тази чаша става по-отличителна и емоционална. Тя не просто е предмет за пиене на топли напитки, а истински символ на вашата обич и признателност към майка ви. С нея можете да й подарите не само чаша, а и част от сърцето си.

Изненадата с тази чаша ще бъде нещо специално за вашата майка. Тя ще се развълнува от красивия дизайн и посланието, което идва от вас. Тази чаша ще напомни на вашата майка колко я обичате и цените всичко, което е направила за вас.

Така че, ако искате да направите Осми Март наистина незабравим за майка си, тази дизайнерска чаша е идеалният избор. С нея ще изразите вашата обич и благодарност по най-красивия начин и ще направите този празник по-специален за нея.

Текст: 
"Честит 8-ми Март,
скъпа МАМО"

За кого е подходяща чашата?

Тази дизайнерска чаша с послание "Честит 8-Март, скъпа мамо" е подходяща за всички, които искат да изразят своята обич и признателност към своите майки по повод Осми Март. Тя е перфектният подарък за майка от деца, внуци или близки, които искат да направят празника специален и да покажат на майката си колко я ценят. Тази чаша е символ на нежност и обич и е подходяща за всички, които искат да направят своите майки щастливи в този особен ден.

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт.blush

Цена:
19 50 лв