Чаша - Честит 8-Март

Стандартна
Код k338
5.00
796

Дизайнерска чаша  – Честит 8-Март, скъпа мамо
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл
Дизайнът е ЕДНАКЪВ от двете страни.

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

1 поръчка за последните 4 часа

Стандартна 19.50 лв

Магическа 25 лв

Сърце 24 лв

Син кант 24 лв

Зелена 24 лв

Червена 24 лв

Оранжева 24 лв

Канче 25 лв

Розова 25 лв
Желана промяна
Каква да бъде промяната ?
Цена:
19 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Послание на страхотна чаша за специален повод за вашата баба. Практичен и оригинален подарък. 

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чашата е с вместимост - 330мл.

Дизайнерската чаша "Честит 8-Март, скъпа мамо" е идеалният начин да изразите своята обич и благодарност към вашата майка в този особен ден - Осми Март. Чашата има красив и нежен дизайн, вдъхновен от цветя, които обграждат посланието и я правят още по-специална.

С посланието "Честит 8-Март, скъпа мамо", тази чаша става по-отличителна и емоционална. Тя не просто е предмет за пиене на топли напитки, а истински символ на вашата обич и признателност към майка ви. С нея можете да й подарите не само чаша, а и част от сърцето си.

Изненадата с тази чаша ще бъде нещо специално за вашата майка. Тя ще се развълнува от красивия дизайн и посланието, което идва от вас. Тази чаша ще напомни на вашата майка колко я обичате и цените всичко, което е направила за вас.

Така че, ако искате да направите Осми Март наистина незабравим за майка си, тази дизайнерска чаша е идеалният избор. С нея ще изразите вашата обич и благодарност по най-красивия начин и ще направите този празник по-специален за нея.

Текст: 
"Честит 8-ми Март,
скъпа МАМО"

За кого е подходяща чашата?

Тази дизайнерска чаша с послание "Честит 8-Март, скъпа мамо" е подходяща за всички, които искат да изразят своята обич и признателност към своите майки по повод Осми Март. Тя е перфектният подарък за майка от деца, внуци или близки, които искат да направят празника специален и да покажат на майката си колко я ценят. Тази чаша е символ на нежност и обич и е подходяща за всички, които искат да направят своите майки щастливи в този особен ден.

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт.blush

Цена:
19 50 лв