Чаша - Честит 8-ми Март

Стандартна
Продуктов код kmug-m16
5.00
794

Чаша за вашата майка по повод 8-ми Март
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл

3 поръчки за последните 4 часа

Стандартна 19.50 лв

Магическа 25 лв

Сърце 24 лв

Син кант 24 лв

Зелена 24 лв

Червена 24 лв

Оранжева 24 лв

Канче 25 лв

Розова 25 лв
Желана промяна
Каква да бъде промяната ?
Цена:
19 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Виолета Маринова

Днес получих календарите които поръчах. Първо искам да изкажа огромната си благодарност че ми бяха изпратени преди Коледа както ми обещаха. Изключително добро отношение и коректни. Поръчвам за пореден път и пак ще поръчвам. Календарите са страхотни и надминават очакванията. Благодаря и за подаръка! Весели празници на целия екип! Продължавайте в същия дух и да радвате хората! ❤️❤️❤️❤️❤️

Diana Marinova

Уникални, коректни и бързи Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви

Gabriela Berberova

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим! -

Vessela Serafimova

Чудесен резултат на учудващо добра цена. Специално поздравления и за комуникационните умения на Пламена Чиликова, която тушира първоначално нетолкова отзивчивото обслужване. Благодаря Ви, усмихнахте много мен и цялата рода :))

Дони Стефанова

Благодаря за бързата и красива изработка!

Slavka Manova

Невероятни календари и подаръци! Уникално бързо изпълняване на поръчката! Страхотни сте! Браво!

Yoana Georgieva

Календарите са страхотни, много благодаря. благодаря и за подаръците. Ключодържателите и малките календарчета са невероятни

Ивелина Димова

Благодаря много за красивите календари.

Йохана Иванова

Страхотни са за поредна година всички календари, джобни календарчета и ключодържатели. Правите цялото семейство много щастливи

Поля Якова

Много благодаря, получихме си календарите. Страхотни са станали! Много съм доволна!
Допълнителна информация

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чашата, която представяме за честит 8-ми Март, е наистина специална. Със своята вместимост от 330 мл тя е практична и удобна за всеки ден, но и изпъква със своя модерен, цветен и различен дизайн, създаден специално за този празник.

Цветовете, използвани в декорацията, са изключително подходящи за 8-ми Март. Нюансите на розово и цикламено се преплитат с оранжевите акценти, създавайки атмосфера на нежност и топлина. Дизайнът е обогатен с цветя и листенца, които придават чувство на пролет и свежест.

В съчетание с този красив декоративен елемент, чашата пренася и важно послание. Нежният бледо розов фон и изразителните надписи наподобяват пожелания за щастие и радост. Този подарък не само ще зарадва вашия приятел или близък човек, но и ще изрази вашия почит и уважение към тях.

Чашата може да се превърне във великолепен подарък за майка ви по случай 8-ми Март. Тя ще се радва на красивият дизайн и същевременно ще си припомни колко важна и специална е за вас. Този подарък има силата да създаде усещане за нежност и обич и да подчертае връзката между вас.

И така, с тази чаша можете да направите специална изненада по повод 8-ми Март и да оставите много положителни емоции. Тя е символ на женственост, красота и важността на специалните хора в живота ни.

Текст: 
"Честит
осми
март" 

За кого е подходяща чашата?

Тази чудесна чаша, със своят уникален дизайн и поздравително послание, е подходяща за всички специални жени във вашето сърце. Тя може да бъде прекрасен подарък за майка, сестра, приятелка или колега по повод 8-ми Март. Символ на нежност и признателност, тази чаша ще изрази вашата обич и уважение към тях. Независимо дали я използват за сутрешната си кафе или следобедното чаено време, тя ще им напомни за вашата специална връзка и приятелство. Този подарък е начин да споделите радостта и красотата на празника с тези, които обичате.

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт.blush

Цена:
19 50 лв