Чаша - Човек и добре да живее все някога среща Овен

Стандартна
Код kta1125
5.00
796

Керамична, зодиакална чаша – Човек и добре да живее все някога среща Овен
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл
*Печатът е еднакъв от двете страни  

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

2 поръчки за последните 6 часа

Стандартна 19.50 лв

Магическа 25 лв

Сърце 24 лв

Син кант 24 лв

Зелена 24 лв

Червена 24 лв

Оранжева 24 лв

Канче 25 лв

Розова 25 лв
Желана промяна
Каква да бъде промяната ?
Цена:
19 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чашата е с вместимост - 330мл.

Чашата - Човек и добре да живее, всяко ново утро среща с усмивка на лицето си, а ако този човек принадлежи към зодия Овен, то тя става още по-специална. Тази чаша не е просто съд за напитки, тя е истински аксесоар на характера на човека, който я държи в ръцете си.

Дизайнът на чашата е страхотен и забавен, съчетавайки характерните черти на зодия Овен. На нея може да видите весели и живописни декорации, които припомнят на Овните за тяхната енергия и решителност. Ярки цветове и динамични линии придават на чашата въздушност и живост.

Но това не е всичко – чашата носи и забавно послание, което подчертава характерните черти на Овните. Тя им напомня да живеят живота с пълни обороти, да се забавляват и да следват своите страсти и цели.

Тази чаша е идеален подарък за мъж, роден под знака на Овен. Тя не само ще му радва сетивата със страхотния си дизайн, но и ще го вдъхнови да преследва своите мечти и да живее живота си с пълно сърце и енергия.

Текст: 
" Човек и добре
да живее,
все някога среща,
ОВЕН

*Имате по-интересно или специално послание? - то текста може да бъде променен и по ваше желание.

За кого е подходяща чашата?

Тази чаша е подходяща за всеки мъж, роден под знака на Овен или за всеки, който споделя техните характерни черти – енергичен, решителен, смел и винаги готов да поеме предизвикателство. Дизайнът и посланието на чашата го вдъхновяват да живее живота си със страст и радост. Тя е идеален подарък за рожден ден, празник или специално събитие, предоставяйки едновременно функционалност и смешен стил, който олицетворява духа на зодия Овен. Тази чаша ще направи всеки напитка още по-приятна и специална за носителя й.

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт. :)

Цена:
19 50 лв