Чаша - Човек и добре да живее среща Дева

Стандартна
Код kta1091
5.00
802

Керамична чаша – Човек и добре да живее все някога среща Дева
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл
*Печатът е еднакъв от двете страни.

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

1 поръчка за последните 22 часа

Стандартна 19.50 лв

Магическа 25 лв

Сърце 24 лв

Син кант 24 лв

Зелена 24 лв

Червена 24 лв

Оранжева 24 лв

Канче 25 лв

Розова 25 лв
Желана промяна
Каква да бъде промяната ?
Цена:
19 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чашата е с вместимост - 330мл.

Човекът, роден под зодиакалния знак Дева, е известен със своята прецизност, добродушие и обич към дребните детайли в живота. Те се стремят към перфекционизъм и винаги се грижат за хармонията във всичко около тях. За тези особи, красивата чаша със забавен дизайн е идеалният подарък.

С креативни декорации и забавно послание във впечатляващи сини нюанси, тази чаша е изработена с внимание към детайлите, точно както Девите обичат. Тя не е просто чаша, а творение, специално създадено за тях.

Тази чаша може да бъде перфектното изненадание за вашата приятелка или прекрасна дама, родена под знака на Девата. Тя не само ще има красив и уникален предмет в своята колекция, но и ще се чувства особено обичана и внимавана.

Подарете този чудесен и забавен подарък, който е идеален за имен ден, рожден ден или просто заради радостта от даряването. Нека човекът, роден под знака Дева, продължи да живее добре и с хармония, с помощта на тази чаша, която излъчва красота и удоволствие във всеки момент.

Текст: 
" Човек и добре
да живее,
все някога среща,
ДЕВА 

*Имате по-интересно или специално послание? - то текста може да бъде променен и по ваше желание.

За кого е подходяща чашата?

Тази чудесна чаша със забавен дизайн и красиви декорации е подходящ подарък за всеки, роден под зодиакалния знак Дева. С нейната прецизно изработка и изящен стил, тя представлява идеалния подарък за приятелки, роднини, или просто всеки, който обича зодиакалната астрология и цени красивите предмети. Независимо дали става въпрос за подарък за рожден ден, имен ден или специален повод, тази чаша ще зарадва всеки, който обича перфекционизма и детайлите в живота си.

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт. :)

Цена:
19 50 лв