Чаша - Човек и добре да живее среща Лъв

Стандартна
Код kta1090
5.00
802

Зодиакална, керамична чаша – Човек и добре да живее все някога среща Лъв.
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл
*Двустранен печат, еднакъв от двете страни.

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

5 поръчки за последните 21 часа

Стандартна 19.50 лв

Магическа 25 лв

Сърце 24 лв

Син кант 24 лв

Зелена 24 лв

Червена 24 лв

Оранжева 24 лв

Канче 25 лв

Розова 25 лв
Желана промяна
Каква да бъде промяната ?
Цена:
19 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чашата е с вместимост - 330мл.

Чашата "Човек и добре да живее среща Лъв" представлява истинско произведение на изкуството, създадено специално за зодия Лъв. Тази чаша е не просто съд за напитки, а истински модел, съчетаващ естетика, дизайн и забавление.

Дизайнът на чашата е вдъхновен от самия знак Лъв - смелият, страстен и уверен в себе си. Оранжевите нюанси, използвани в декорацията на чашата, предават енергия и топлина, които са характерни за Лъвовете. В центъра на дизайна може да се види символично изображение на Лъв, който стои пред знаковия си девиз "Човек и добре да живее среща Лъв". Този девиз подчертава силните качества и характеристики на зодия Лъв, като смелост, самочувствие и решителност.

Освен красивата декорация, чашата също така носи и забавно послание, което я прави още по-особена. Уникален подарък за рожден ден или имен ден на някого, който е роден под знака на Лъв. Той не само ще бъде изненадан от красотата на чашата, но и ще се почувства специален и уникален, точно както и самата зодия Лъв.

Чашата "Човек и добре да живее среща Лъв" е не просто чаша, а истинско произведение на изкуството, което обединява стил, дизайн и забавление в едно. Този подарък е идеален начин да покажете своето уважение и обич към някого, който обича зодията Лъв и цени всичко, което тя представлява.

Текст: 
" Човек и добре
да живее,
все някога среща,
ЛЪВ 

*Имате по-интересно или специално послание? - то текста може да бъде променен и по ваше желание.

За кого е подходяща чашата?

Чашата "Човек и добре да живее среща Лъв" е идеален подарък за всеки, който е роден под зодия Лъв или има силно връзаност с този знак. Тя е подходяща за рождени дни, именни дни, или просто като израз на уважение и приятелство. Със своя красив дизайн и забавно послание, чашата ще зарадва всеки Лъв и ще го напомни за неговите уникални качества. Този подарък е идеален начин да покажете, че го цените и го подкрепяте в неговите постъпки и усилия.

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт. :)

Цена:
19 50 лв