Чаша - Човек и добре да живее среща Скорпион

Стандартна
Код kta1093
5.00
802

Керамична, зодиакална чаша – Човек и добре да живее все някога среща Скорпион
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл
*Печатът е еднакъв от двете страни.

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

2 поръчки за последните 7 часа

Стандартна 19.50 лв

Магическа 25 лв

Сърце 24 лв

Син кант 24 лв

Зелена 24 лв

Червена 24 лв

Оранжева 24 лв

Канче 25 лв

Розова 25 лв
Желана промяна
Каква да бъде промяната ?
Цена:
19 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Забавна,дизайнерска чаша за зодия Скорпион.Чашата се изпраща към вас в картонена кутийка.

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чашата е с вместимост - 330мл.

Чашата "Човек и добре да живее среща Скорпион" представлява уникален и забавен дизайн, създаден специално за зодията Скорпион. Тази чаша се отличава със своята изящна декорация и кафеви нюанси, които придават на нея неповторим стил.

Изработвана специално за вас, тази чаша може да се превърне във важен сантиментален подарък за ваша близка. Независимо дали става въпрос за рожден ден, имен ден или просто като спонтанна изненада, тя ще носи със себе си послание на радост и обич.

С този уникален подарък, вие имате възможността да направите специален жест към вашата приятелка или любима. Нейната усмивка и радостта й ще бъдат най-добрата награда за вас. Чашата "Човек и добре да живее среща Скорпион" представлява не само функционален предмет, но и символ на вашата нежност и внимание към този специален човек във вашия живот.

Текст: 
" Човек и добре
да живее,
все някога среща,
СКОРПИОН

*Имате по-интересно или специално послание? - то текста може да бъде променен и по ваше желание.

За кого е подходяща чашата?

Тази чудесна чаша е подходяща за всички, които обичат забавните и оригинални подаръци. С нейната уникална декорация и послание, тя е идеален избор за всички, родени под зодия Скорпион. Независимо дали става въпрос за рожден ден, имен ден или спонтанна изненада, тази чаша ще направи всеки момент по-специален. Тя е идеална и за подарък за приятелка, любима или близък човек, защото носи със себе си послание на обич и внимание. Така че, ако искате да зарадвате някого специален с нещо уникално и забавно, тази чаша е идеалният избор.

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт.blush

Цена:
19 50 лв