Чаша - Човек и добре да живее среща ....

Стандартна
Код kta1086
5.00
802

Страхотна, зодиалкална чаша – Човек и добре да живее все някога среща Овен
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл
*Двустранен печат, еднакъв от двете страни.

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

1 поръчка за последните 3 часа

Стандартна 19.50 лв

Магическа 25 лв

Сърце 24 лв

Син кант 24 лв

Зелена 24 лв

Червена 24 лв

Оранжева 24 лв

Канче 25 лв

Розова 25 лв
Желана промяна
Каква да бъде промяната ?
Цена:
19 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Дизайнерска чаша с пълноцветен печат за зодия Овен. Чашата се изпраща в картонена кутийка. 

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чашата е с вместимост - 330мл.

Страхотната зодиакална чаша за жена родена под знака Овен е идеалният начин да изразите своята обич и внимание към нея. С оригинален и забавен дизайн, тази чаша представлява истинско произведение на изкуството, съчетаващо подходящи декорации и весело послание в жълти нюанси.

Дизайнът на чашата за Овен излъчва енергия и страст, характерни за този зодиакален знак. Жълтите акценти придават на чашата свежест и радост, която Овните обичат да споделят с околните. Не само че тя е красива, но и функционална, идеална за приготвяне на уютни чаеве или кафета.

Тази чудесна чаша е перфектният подарък за рожден ден, имен ден или просто като спонтанна изненада. Не само ще зарадва със своя уникален дизайн, но и ще припомни на особената жена под знака Овен колко я цените и я обичате. Тя ще се радва да я използва всеки ден и да се вдъхновява от енергията на своя зодиакален знак.

С тази страхотна зодиакална чаша за Овен, вие ще направите живота й още по-цветен и забавен.

Текст: 
" Човек и добре
да живее,
все някога среща,
ОВЕН 

*Имате по-интересно или специално послание? - то текста може да бъде променен и по ваше желание.

За кого е подходяща чашата?

Тази забавна зодиакална чаша за Овен е подходяща за подарък на всяка жена, родена под този знак или на всеки, който обича забавни и оригинални подаръци. Тя е идеален избор за рожден ден, имен ден или като спонтанна изненада за вашия приятел, партньор или член на семейството, който споделя страстта и енергията на Овните. Тази чаша не само ще ги зарадва с красивия си дизайн, но и ще им напомни, че са специални и уникални, както и техният зодиакален знак.

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт. blush

Цена:
19 50 лв