Чаша - Super Татко Митко

Стандартна
Код ktev4
5.00
796

Чаша с ваше име за вашия любим баща. 
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл
Името може да добавите в полето "Желано име"

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

5 поръчки за последните 18 часа

Стандартна 19.50 лв

Магическа 25 лв

Сърце 24 лв

Син кант 24 лв

Зелена 24 лв

Червена 24 лв

Оранжева 24 лв

Канче 25 лв

Розова 25 лв
Желано име
Безплатно
Цена:
19 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чашата е с вместимост - 330мл.

Чашата "Super Татко Митко" е невероятен подарък, подходящ за всеки специален момент в живота на вашия баща - рожден ден, имен ден, юбилей, Коледа или просто като израз на вашата обич и признателност към него. Тя е направена с мисълта за най-великия татко на света - Митко.

Дизайнът на чашата е изключително интересен и символичен. На нея е изобразена емблемата на Супермен, който е символ на сила, увереност и защита - точно като вашето отношение към бащата си. Супермен несъмнено е герой със сърце от злато, и с тази чаша вие можете да покажете, че и вашият баща е истински супергерой във вашите очи.

Красивото допълнение към чашата е възможността да бъде персонализирана с името на вашето семейство, което я прави още по-специална. Вашето име на чашата ще напомня на бащата ви колко важен е той във вашия живот и колко го обичате.

Тази чаша е идеален начин да изразите благодарността си и да направите специалния момент на вашето бащинство незабравим. Нека "Super Татко Митко" с тази чаша се почувства още по-супер и обичан!

Текст: 
"Супер
татко
МИТКО" 
Името може да бъде променено по ваше желание.Може да го добавите в полето "Желано име"

За кого е подходяща чашата?

Тази чудесна чаша с емблемата на Супермен и персонализирано име е идеален подарък за рожден ден, имен ден, юбилей или Коледа. С нея можете да изразите обичта и признателността си към вашия баща, направяйки специалния ден още по-специален и запоминащ се. Тя е символ на силата и увереността, както и на вашето възхищение към бащата си. Такава чаша ще напомни на вашия баща, че той е истински супергерой във вашите сърца.

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт. 

Цена:
19 50 лв