• Подкатегории
    • покажи повече
  • Повод
  • Подарък за
  • Цена
    •   -   лв

Чаши за двойки

Чашите за двойки са един страхотен и практичен подарък за вас и вашата половинка. 
Голямо разнообразие от модели чаши за двойки със свежи дизайни. Избор на вид чаша или канче.
Виж още 1 продукта

Чаши за двойки

Чаши за двойки

Комплектите от керамични чаши за вас и вашата половинка са страхотно решение като подарък за влюбени. С тях ще оставите една вълнуваща емоция и много радост.
Чашите за него и нея са чудесен и запомнящ се подарък. Едно оригинално и практично решение за изненада.
Комплектът чаши за двойки е оригинално решение за подарък за Свети Валентин, годишнина или друг специален празник. Зарадвайте своята любима или любим с тези красиви чаши.
Освен като подарък за вашата половинка, комплектът чаши за двойки е изключително подходящ подарък за ваши близки.
В тази категория ще откриете уникални и забавни дизайни на чаши за двойки. Красиви, интересни и разнообразни са дизайните, които предлагаме. Освен избор на дизайн, може да избирате и между различни видове чаши.

Видове чаши за двойки

Керамичните чаши за двойки, които предлагаме са с вместимост 330мл. Предлагаме различни видове: стандартна бяла чаша, магическа чаша, с цветна вътрешност, цветен кант и дръжка. За любителите на планината, къмпинга и други външни условия имаме страхотно решение – метално, емайлирано канче. Изпращат се към вас в транспортна, картонена кутийка.
Използваната технология е фотореалистичен сублимационен печат, изключително устойчив във времето. Отличава се с ярки и наситени цветове.
Чашите се изработват по ваша поръчка. Специално изработените за вас чаши за двойки може да бъдат оригинално решение за подарък за Свети Валентин, годишнина или друг специален повод.