• Подкатегории
    • покажи повече
  • Повод
  • Подарък за
    • покажи повече
  • Цена
    •   -   лв

Чаши за Именни Дни

В тази категория "Чаши за Именни Дни" ще откриете страхотни идеи за имен ден на мъж или жена.
Страхотен подарък за Цветница, подарък за Ивановден, подарък за Никулден и други.
Разнообразие от видове чаши, модели и уникални дизайни.
Виж още 21 продукта

Чаши за Именни Дни

ЧАШИ ЗА ИМЕННИ ДНИ

Забавните и уникални чаши за именни дни са едно чудесно решение за подарък на ваш близък. Чашите със снимка или послание са освен прекрасна идея за подарък и един изключително практичен подарък.
В тази категория чаши със снимка, по-специални чаши за именни дни сме подбрали различни предложение от дизайни /забавни и цветни, с послания, със снимка и текст или чаши с надпис/. Чашите за именни дни са подходящи като подарък за мъж, подарък за жени. В категорията „ЧАШИ ЗА ИМЕННИ ДНИ“ ще откриете подарък за Ивановден, подарък за Цветница, подарък за Тодоровден, подарък за Гергьовден, подарък за Димитровден, подарък за Никулден и други/.
Всяка една от интересните чаши за имен ден може да бъде персонализирана с ваше име, снимка или надпис. Това ще направи подаръка по-специален и личен и ще донесе много поводи за радост.

Видове чаши

Керамичните чаши, които предлагаме са с вместимост 330мл. Предлагаме различни видове: стандартна бяла чаша, магическа чаша, чаша с цветна вътрешност, чаша с цветен кант и дръжка. За любителите на планината, къмпинга и други външни условия имаме страхотно решение – метално, емайлирано канче.
Използваната технология е фотореалистичен сублимационен печат, изключително устойчив във времето. Отличава се с ярки и наситени цветове.
Изключително здрав и дълготраен печат дори и при миене в съдомиялна машина. Изпращат се към вас в транспортна, картонена кутийка.

Чудите се какъв подарък да изберете за имен ден?

Може да заложите на нещо практично и оригинално – чаша с оригинален или забавен дизайн.
Със страхотните чаши със снимка или послание ще оставите поводи за усмивки и положителни емоции
Чашите се изработват по ваша поръчка, персонално за вас.
Специално изработените за вас чаши за именни дни са сантиментален подарък за ваш близък, подарък за приятел/ка, подарък за мъж, подарък за жена.
Ние от Арт Гифт предлагаме страхотни и интересни идеи за подарък за различни поводи. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден.Ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.