Чаша Св. Георги

Стандартна
Код k333
5.00
802

Чаша Св. Георги
Получавате чашата в кутийка
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл

1 поръчка за последните 13 часа

Стандартна 19.50 лв

Магическа 25 лв

Сърце 24 лв

Син кант 24 лв

Зелена 24 лв

Червена 24 лв

Оранжева 24 лв

Канче 25 лв

Розова 25 лв
Желана промяна
Каква да бъде промяната ?
Цена:
19 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
18 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата Св. Георги?

Чашата е с вместимост - 330мл. Дизайнерска чаша за подарък за Гергьовден с уникално изображение на св. Георги от едната страна и текст от другата.
Надпис: 
Св. Георги
Като освободител на пленници
и на бедни защитник,
на немощни лекар,
на царе поборник,
победоносни
великомъчениче Георги,
Моли Христа Бога,
да се спасят нашите души.

 

За кого е подходяща чашата Св. георги?

Чашата се изработва специално за вашата поръчка, за това всяка чаша носи своята емоция и специален елемент. Което позволява да се превърне в сантиментален и специален подарък за имен ден, интересна изненада за Гергьовден или рожден ден на носител на това красиво име. С тази чаша, може да направите специална изненада за ваш приятел. Един чудесен и забавен подарък за имен ден или като спонтанна изненада. Без съмнение чашата с посление и декорация Св. Георги е уникален подарък за мъж, който със сигурност ще се радва да пие сутрешното си кафе в нея и да се сеща за вас. Може да направите изненада за специален празник и оставите приятна емоция, защото освен забавен подарък е и практичен.  

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт. Можете да разгледате и другите ни идеи за персонални подаръци.

Цена:
19 50 лв