• Подкатегории
    • покажи повече
  • Повод
  • Подарък за
  • Цена
    •   -   лв

Чаши за Рожден Ден

Интересните и красиви чаши за рожден ден, които предлагаме са страхотна идея за рожден ден на мъж или жена.
Страхотно разнообразие от чаши с надпис за рожден ден. Разнообразие от видове чаши, модели и уникални дизайни.

Чаши за Рожден Ден

Чудите се какъв подарък да изберете за рожден ден?

Изберете нещо оригинално и практично - чаша с цветен или универсален дизайн за рожден ден. Дизайнерските чаши с надпис за рожден ден са прекрасен подарък, с който ще оставите много радост и усмивки.
Предлагаме изработка на индивидуални чаши, по ваша поръчка. Специално изработените за вас чаши за рожден ден са сантиментален подарък за ваш близък, подарък за приятел/ка, подарък за майка, подарък за мъж или подарък за жена. Керамичните чаши със снимка са с изключително красиви, разнообразни и цветни дизайни. 

Чаши за рожден ден

В категория чаши със снимка ще откриете изключително богато разнообразие от дизайни.
От чашите за рожден ден сме подбрали много предложение и дизайни /забавни и цветни, с послания, със снимка и текст или чаши с надпис/. Чашите за рожден ден са подходящи като подарък за мъж, подарък за жена, подарък за приятел/ка.
В категорията ЧАШИ ЗА РОЖДЕН ДЕН ще откриете уникални чаши. Всяка една от тези красиви чаши за рожден ден, може да бъде персонализирана с ваше име, снимка или текст. Това ще направи подаръка по-специален и личен като ще остави изключително много поводи за радост и положителни емоции.

Видове чаши

Керамичните чаши, които предлагаме са с вместимост 330мл. Предлагаме различни видове: стандартна бяла чаша, магическа чаша, чаша с цветна вътрешност, чаша с цветен кант и дръжка. За любителите на планината, къмпинга и други външни условия имаме страхотно решение – метално, емайлирано канче.
Използваната технология е фотореалистичен сублимационен печат, изключително устойчив във времето. Отличава се с ярки и наситени цветове.
Изключително здрав и дълготраен печат дори и при миене в съдомиялна машина. Изпращат се към вас в транспортна, картонена кутийка.
 
Ние от Арт Гифт влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален. Предлагаме голямо разнообразие от идеи за подарък.