• Подкатегории
    • покажи повече
  • Повод
  • Подарък за
  • Цена
    •   -   лв

Чаши за 8-ми Март

Красивите чаши за 8-ми март са едно оригинално и практично решение за приятна изненада, подходящ подарък за деня на жената.
Ние от Арт Гифт предлагаме разнообразие от модели, видове чаши и дизайни - с послания, изображения или със снимка и текст.

Чаши за 8-ми Март

Чаши за 8-ми Март

Една интерсена и красива чаша за 8-ми март е страхотен подарък за деня на жената – Осми март! Може да оставите много положителни емоции и радост с красива чаша.
Направете чудесна изненада, с оригинален подарък за вашата майка, баба, свекърва, дъщеря или любима жена. Започнете деня с усмивка, пиейки сутрешното си кафе, в една невероятно красива чаша с трогващо послание или любимата снимка.
Чашите за 8ми март, освен практичен подарък са невероятна изненада и жест, докосващ сърцето.
В тази категория  - ЧАШИ ЗА 8-МИ МАРТ,  ще откриете разнообразие от модели, видове чаши и дизайни. Оригинални и колоритни са чашите, които предлагаме. С трогващи послания, интересни изображения или с ваша снимка и текст.
Персоналните подаръци, по специално чашите със снимка и текст, са предпочитано решение за хубава изненада, тъй като показват лично отношение към човека, за който е предназначена.

Видове чаши 

Керамичните чаши, които предлагаме са с вместимост 330мл. Предлагаме различни видове: стандартна бяла чаша, магическа чаша, с цветна вътрешност, цветен кант и дръжка. За любителите на планината, къмпинга и други външни условия имаме страхотно решение – метално, емайлирано канче.  Изпращат се към вас в транспортна, картонена кутийка.
Използваната технология е фотореалистичен сублимационен печат, изключително устойчив във времето. Отличава се с ярки и наситени цветове.
Чашите се изработват по ваша поръчка. Специално изработена за вас чаша за 8ми март може да се превърне в сантиментален подарък за вашата майка, баба, дъщеря, свекърва или любима.

Чудите се, какъв подарък за 8-ми Март да изберете? Може да заложете на нещо практично и оригинално – чаша, с красив дизайн за деня на жената. С една страхотна чаша ще оставите поводи за усмивки и радост на любимата жена, на вашата майка, баба, свекърва или дъщеря.