• Подкатегории
    • покажи повече
  • Повод
  • Подарък за
  • Цена
    •   -   лв

Чаши със снимка за влюбени

Чаши за влюбени - колкото нестандартен, толкова и оригинален подарък, с който да зарадвате половинката си в навечерието на Свети Валентин или на важен за Вас момент или събитие.
Чаша със снимка за сватба, Чаша със снимка за рожден ден, Чаша със снимка за Коледа, Чаша със снимка за Свети Валентин, Чаша със снимка за ваш личен празник. варианти :)

Чаши със снимка за влюбени

Чаши със снимка за влюбени

Ние в Арт Гифт предлагаме изключително разнообразие от модели, видове и дизайни  на чаши със снимка за влюбени.
Интересните комплекти от чаши за влюбени са един оригинален и предпочитан подарък за двойки.
Подарете красив спомен и страхотна емоцията с нашите уникални чаши със снимка за влюбени. Комплектът от чаши със снимка или надпис е подходящ подарък за двойки или подарък за любим/ма.
Чашите за него и нея са чудесен подарък, оставящ хубави спомени. Едно оригинално и практично решение за изненада. С тези керамични чаши може да донесете много радост и красиви спомени, като направите приятна изненада на любим човек.
Освен красивите и забавни дизайнерски чаши със снимка и надпис, предлагаме и изработка на персонални чаши, по ваша идея. Ако имате идея, ние от Арт Гифт може да я осъществим.

Видове чаши

Гланираните керамични чаши, които предлагаме са с вместимост 330мл. Предлагаме различни видове: стандартна бяла чаша, магическа чаша, чаша с цветна вътрешност, чаша с цветен кант и дръжка. За любителите на планината, къмпинга и други външни условия имаме страхотно решение – метално, емайлирано канче.
Използваната технология е фотореалистичен сублимационен печат, изключително устойчив във времето. Отличава се с ярки и наситени цветове.
Изключително здрав и дълготраен печат дори и при миене в съдомиялна машина. Чашите се изпращат към вас в транспортна, картонена кутийка.
Ние от Арт Гифт влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален. Предлагаме голямо разнообразие от модели чаши със снимка или надпис и идеи за подарък.