Чаши със снимка за Коледа

Страхотни Коледни чаши със снимка. Изпийте топлата си напитка пред камината в невероятна чаша и се наслаждавайте на лика на любимите си хора.
Подготвили сме много Коледни варианти за вас, както и специални чаши, подходящи като подарък за баба, подарък за дядо, подарък за леля, подарък за майка, подарък за баща.
Всеки дизайн може да бъде променен по ваше желание.

Чаши със снимка за Коледа

Чаши със снимка за Коледа

Коледа е един от любимите семейни празници. Направете красив и оригинален подарък за семейството, за ваш близък със страхотна Коледна чаша със снимка.
Напомнете на любимите хора, колко са специални с оригинален и практичен подарък – чаши със снимка за Коледа.
С тези красиви чаши със снимка за Коледа, може да направите чудесна изненада на любим човек. Донесете много усмивки и положителни емоции покрай празниците.
Предлагаме страхотни подаръци за Коледа, уникални чаши с имена, чаши със снимка или надпис.
Коледните чаши със снимка са подходящи за изненада и като подарък за майка, подарък за баша/дядо, подарък за баба, подарък за приятел/ка или подарък за любим/а.

Видове чаши

Керамичните чаши, които предлагаме са с вместимост 330мл. Предлагаме различни видове: стандартна бяла чаша, магическа чаша, чаша с цветна вътрешност, чаша с цветен кант и дръжка. За любителите на планината, къмпинга и други външни условия имаме страхотно решение – метално, емайлирано канче.
Използваната технология е фотореалистичен сублимационен печат, изключително устойчив във времето. Отличава се с ярки и наситени цветове.
Изключително здрав и дълготраен печат дори и при миене в съдомиялна машина. Чашите се изпращат към вас в транспортна, картонена кутийка.
Ние от Арт Гифт влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален. Предлагаме голямо разнообразие от чаши и идеи за подарък.