• Подкатегории
    • покажи повече
  • Повод
  • Подарък за
    • покажи повече
  • Цена
    •   -   лв

Чаши с надписи

Чашата с надпис е практичен и оригинален подарък за различни поводи – имен ден, рожден ден или специален празник. 
Може да бъде изработена керамична чаша по поръчка, с ваш дизайн.
Разнообразие от универсални и забавни дизайни, както и избор на вид чаша.

Чаши с надписи

Чаши с надпис

Чашата с надпис е един оригинален и практичен подарък, подходящ за много поводи – рожден ден, имен ден или като спонтанна изненада.
С керамичната чаша с надпис ще внесете много усмивки и положителни емоции на притежателя и. Всяка сутрин пиейки сутрешното си кафе или чай ще се подсеща за вас с усмивка.  
Направете една чудесна изненада със свеж, забавен и закачлив дизайн и страхотна чаша с надпис.
Красивите и забавни дизайни на чашите с надпис, със сигурност ще предизвикат много усмивки и щастие.
Персоналните подаръци са предпочитано решение  за приятна изненада, тъй като показват лично отношение към човека, за който е предназначена.
При нас ще откриете богато разнообразие от модели и видове чаши със надпис със страхотни, уникални и оригинални дизайни.
Страхотно решение за изненада на мъж, жена, приятел или приятелка. Уникални дизайни за един любящ баща и любяща майка, за прекрасната ви дъщеря или най-страхотните баба и дядо.

Видове чаши с надпис и печат

Керамичните чаши, които предлагаме са с вместимост 330мл. Предлагаме различни видове: стандартна бяла чаша, магическа чаша, с цветна вътрешност, цветен кант и дръжка. За любителите на планината, къмпинга и други външни условия имаме страхотно решение – метално, емайлирано канче.  Изпращат се към вас в транспортна, картонена кутийка.
Използваната технология е фотореалистичен сублимационен печат, изключително устойчив във времето. Отличава се с ярки и наситени цветове.
Чашите се изработват по ваша поръчка. Специално изработена за вас чаша с надпис може да се превърне в сантиментален подарък за имен ден, рожден ден или друг важен повод.