Дъска за сериозни мезета

Без дръжка
Код wd09
5.00
802
Предлагаме 2 форми на дъските, като всяка форма кухненска дъска е с различен размер.
Единия вариант е с отвор – размерите са 30х20 см
Вторият вариант е с дръжка – размерите са 40,5х13,5 см /включва дръжката/.
 

* Гравирането е едностранно.

4 поръчки за последните 16 часа
Без дръжка С дръжка
Желана дата
Безплатно
Цена:
31 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Кухненска бамбукова дъска с лазерно гравирано име по ваше желание. Подарък, който ще впечатли всеки домакин или домакиня, а защо не и да е поднесен като закачка :)

Какво представлява Дъска за сериозни мезета ?

Бамбуковата дъска за рязане, представена на сайта art-gift.net, е идеален подарък, който съчетава красота и практичност. Тя е перфектният начин да зарадвате своите любими хора и да ги изненадате с нещо уникално и функционално. Едно от ключовите предимства на тази дъска е възможността за персонализация на дизайна, което я прави още по-специална и подходяща за всякакви поводи.

Тази бамбукова дъска е невероятен подарък за любителите на вкусните мезета. С нея те могат да приготвят и сервират своите любими мезета с елегантност и стил. Тя е подходяща за подарък за мъж, подарък за дядо, подарък за приятел и подарък за вуйчо. Този подарък се отличава с универсалността си и може да бъде предоставен както по случай специален празник, така и без повод, за да изразите своите чувства и благодарност.

Бамбуковата дъска за рязане е идеалното допълнение към подаръка за рожден ден или подарък за имен ден. Тя добавя усещане за елегантност и удоволствие от готвенето и сервирането на храна. С изискания си дизайн и екологичен материал, тази дъска не само ще бъде полезен аксесоар в кухнята, но и красиво украшение за дома.

Общо казано, бамбуковата дъска за рязане от art-gift.net е страхотен подарък, който комбинира визуална привлекателност и практичност. Тя може да се персонализира, което я прави още по-специална и подходяща за всякакви случаи и хора. С тази дъска ще подарите нещо уникално и незабравимо на своите близки, които обичат да готвят и да наслаждават на вкусни ястия.

За кого е подходяща Дъска за сериозни мезета ?

Бамбуковата дъска за рязане е подходяща за всеки, който обича готвенето и наслаждаването на храна. Тя е перфектен подарък за кулинарни ентусиасти, любители на мезета и хора, които ценят естетиката в кухнята. Бамбукът е екологичен материал и подчертава вкуса и стила в приготвянето на храна. Този подарък е подходящ както за мъже, така и за жени, и може да бъде предоставен по всякакъв повод - рожден ден, имен ден, сватба, или просто като жест на приятелство и обич.

Защо да поръчате Дъска за сериозни мезета?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. 

Цена:
31 90 лв