Гравиран ключодържател Сърце - Мамо Помни Това

Код kls_mom-14
5.00
802

Двустранен, лазерно гравиран ключодържател с послание: “Мамо Помни Това”
Размери- 42х35 mm
Гравирането е двустранно, текстът е еднакъв от двете страни.
Тук може да видите и други наши модели:
Ключодържател за син
Ключодържател за съпруг
Ключодържател за баща
Ключодържател за дъщеря
*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

2 поръчки за последните 3 часа
Желана промяна
Каква да бъде промяната ?
Цена:
20 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Какво представлява Гравиран ключодържател Сърце - Мамо Помни Това ?

Този гравиран ключодържател, е нежен и красив аксесоар, който носи специално послание за вашата майка. Той е уникален начин, за да изразите възхищението и обичта си към нея, като й напомните за нейната важност във вашето сърце. Това прекрасна бижу се изработва с гравиране на текст, което е изкуство, при което се отнема повърхностния слой на метала, създавайки трайно и вечно съобщение.

Текстът, който можете да изберете за гравиране, е възможността ви да споделите своите чувства и мисли. Той може да бъде по ваш избор и да бъде специално подбран, за да изрази вашата признателност. Независимо дали този ключодържател е подарък за рожден ден, подарък за имен ден, подарък за Осми Март или просто е без повод, той носи със себе си важното послание на връзката между вас и вашата майка.

Този ключодържател е изискан и стилен аксесоар, който ще направи всеки един ден на вашата майка по-специален. Той е символ на обич и внимание и е подходящ начин да благодарите на вашата майка за всичко, което е направила за вас.

За кого е подходящ Гравиран ключодържател Сърце - Мамо Помни Това ?

Този гравиран ключодържател е подходящ подарък за всяка майка, която заслужава да се почувства особена и обичана. Той е идеален за рожден ден, имен ден, Осми Март или просто като безповоден жест на признателност и обич. Този аксесоар е нежен и стилен, подчертавайки връзката между вас и вашата майка. Текстът, който можете да изберете за гравиране, го прави още по-личен и специален. Независимо от повода, този ключодържател ще бъде значим подарък, който ще запази стойност и специално значение с годините.

– Мамо –
Винаги помни това:
Дъщеря ти много те обича!
ТИ СИ
ПО-СМЕЛА, отколкото вярваш!
ПО-СИЛНА, отколкото изглеждаш!
ПО-УМНА, отколкото мислиш!
и Обичана …
Повече отколкото знаеш!

Защо да поръчате от нас ?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. 

Цена:
20 00 лв