Кожен ключодържател На моя син

Код kls_93143.13-04
5.00
802

Черен, кожен ключодържател с метална плочка – “На моя син”
Размери:
Размер на ключодържателя: 65x25mm
Размер на полето за гравиране: 40x20mm
Двустранно гравиране. Текстът е ЕДНАКЪВ от двете страни.
* Посланието може да бъде от: МАМА, ТАТКО или МАМА и ТАТКО

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права 

4 поръчки за последните 18 часа
Послание от
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
18 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Черен, кожен ключодържател с метална плочка и послание "На моя син".
Ключодържателят е двустранно, лазерно гравиран с послание за син. Посланието на практика е вечно, тъй като гравирането няма как да се изтрие или заличи.
Запазвайки цялостта на ключодържателя, си гарантирате и запазване на посланието :) Изпраща се в картонена кутийка. 

Какво представлява Кожен ключодържател На моя син ?

Този кожен ключодържател е един прекрасен и стилен аксесоар, който ще направи невероятен подарък за вашия син. С неговия елегантен дизайн и възможността за персонализиране чрез гравиране, този ключодържател е символ на специалната връзка между вас и вашето дете.

Този ключодържател е изработен чрез техниката на гравиране, която представлява отнемане на повърхностния слой на метала, като се издълбава текст или дизайн върху него. Тази техника не само придава изключителна дълготрайност на ключодържателя, но и прави надписа вечен - той няма да избледнее или изчезне с времето. Това е символ на вашата непреходна любов и подкрепа към вашия син.

Ключодържателят е перфектен подарък за всеки повод - подарък за рожден ден, подарък за имен ден или просто като жест на обич и признателност. Вие имате възможността да изберете текст или послание, което да бъде гравирано на ключодържателя, и това го прави още по-специален. Можете да изразите своите чувства и мисли към вашия син с думи, които ще бъдат винаги с него, където и да отиде.

Този ключодържател е не просто аксесоар, а спомен, който ще бъде носен с гордост и ще напомня на вашия син за връзката и обичта между вас. Той е символ на семейната връзка и подкрепа, и най-добрият начин да изразите своите чувства и гордост към вашия син.

За кого е подходящ Кожен ключодържател На моя син ?

Този кожен ключодържател с гравиране е идеален подарък за всеки, който иска да направи специален жест на обич и признателност. Без значение дали става въпрос за рожден ден, имен ден, или просто желание да изразите своите чувства, този стилен аксесоар ще достави радост на получателя. Бъдете уверени, че този ключодържател с уникално гравиране ще бъде ценен и вечен символ на вашата обич и подкрепа към специалното лице, за което сте го избрали.

Текст:
"НА МОЯ СИН
никога не забравяй това:
Обичам те!
Всяка година
ще се сблъскваш с
препятствия,
но бъди смел, имай кураж,
и обичай живота!
Винаги ще съм до теб
НЕ ЗАБРАВЯЙ
Винаги ще те подкрепям!
ТИ СИ
и винаги ще бъдеш
НАЙ-ХУБАВОТО НЕЩО, 
което ми се е случвало!
Обичам те: МАМА "

 

Защо да поръчате от нас ?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. 

Цена:
22 00 лв