Лазерно гравиран ключодържател На дъщеря ми...

Код kls_mother-102
5.00
802

Двустранен, лазерно гравиран ключодържател с послание: На дъщеря ми…”
Размери- 42х35 mm
Тук може да видите и други наши модели:
Ключодържател за син
Ключодържател за съпруг
Ключодържател за баща
Ключодържател за майка
*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

3 поръчки за последните 11 часа
Послание от
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Ключодържател "На дъщеря ми" във формата на сърце. Основата е висококачествена пластмаса, а горният слой е метален /върху него се гравира/.

Какво представлява Лазерно гравиран ключодържател На дъщеря ми... ?

Този ключодържател е не просто аксесоар, а нежен и красив начин да изразите вашата безкрайна любов и подкрепа към вашата дъщеря. Той е създаден със специално лазерно гравирано послание, което нежно изразява вашата любов и грижа. Гравирането на този ключодържател не просто нанася текст на повърхността, а по-скоро го вгражда в металната основа, правейки го неразрушим и вечен.

Текстът, който може да бъде гравиран на този невероятен ключодържател, може да бъде персонализиран и адаптиран според вашите желания. Този ключодържател е подходящ за всякакви поводи - подарък за рожден ден, подарък за имен ден или дори без никакъв повод, за да напомните на вашата дъщеря колко важна и обичана е.

Подарете на вашата дъщеря този уникален ключодържател и оставете този нежен аксесоар да говори вместо вас. Тя ще го носи с гордост и ще си спомня за вашата непоколебима подкрепа и обич във всеки момент. Този ключодържател не е просто предмет, той е израз на вашите чувства и връзката между вас и вашата дъщеря.

За кого е подходящ Лазерно гравиран ключодържател На дъщеря ми... ?

Този ключодържател е подходящ за подарък за всеки, който търси нежен и персонализиран аксесоар. Без значение дали сте майка, баща, брат или приятел, този уникален ключодържател с гравирано послание е идеален начин да изразите своите чувства и да напомните на получателя колко важен е за вас. Той е подходящ за различни поводи - рожден ден, имен ден, юбилей, или дори без никакъв конкретен повод. Този ключодържател съчетава елегантен дизайн и вечен надпис, който прави подаръка още по-особен и специален.

- На дъщеря ми -
Винаги помни това:
Мама много те обича!
ТИ СИ
ПО-СМЕЛА, отколкото вярваш!
ПО-СИЛНА, отколкото изглеждаш!
ПО-УМНА, отколкото мислиш!
и Обичана ...
Повече отколкото знаеш!

Защо да поръчате от нас ?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. 

 

Цена:
21 00 лв