• Производители
 • Подкатегории
  • покажи повече
 • Предназначение
 • Тема на тапет
  • покажи повече
 • Цвят на тапета
  • покажи повече
 • Цена
  •   -   лв

Фото Тапети

Дизайнерски луксозни фототапети изработени изцяло по ваш размер. Фото тапети с релефна текстура и висока плътност на материала като имате избор между текстилни, хартиени, флис, винилова основа. Пренесете красотата на заобикалящият ни свят на стената си. Рисувани цветя, пейзажи, водопади, природни забележителности, детски тапети. Това са едни от малкото идеи, от които можем да Ви предложим.
Разгледай още:
Детски Тапети Фототапети с карти на света Арт Тапети 3D Тапети Тапети Цветя Тапети Космос Тапети за таван Тапети Природа Тапети с Пейзажи Тапети с Животни Абстрактни тапети Шевици / Възрожденски Тапети с орнаменти Тапети тухли, камъни и дърво

Фото Тапети

Фототапети изработени по ваш размер

Луксозните Фототапетите на Арт Гифт Decor са подходящи за всякакви помещения. Направете този невероятен подарък за дома си. Зарадвайте себе си и блеснете пред близките и приятели ! Разнообразие от тапети за спалняхолдетска стаякоридорантре, спа салон, студио, офис, салон за красота, заведение, хотел, водоустойчиви тапети и др.

Тапети или фототапети ?

Фото тапети с уникален дизайн – една страхотна идея да направите оригинален подарък за дома си. Пренесете красотата на заобикалящият ни свят на стената си. Автомобили, градове, световни забележителности, природни кътчета. Това са едни от малкото идеи, от които можем да Ви предложим за фототапети.

За какви помещения са подходящи фототапетите ?

Фототапетите са подходящи за всякакви помещения.При избора на тапет е необходимо да се съобрази размера на помещението, има ли достъп на слънчева светлина, колко мебели ще има във стаята и дори цвета на мебелите. В повечето случаи при обзавеждане на ново жилище интериорният дизайн е възложен на дизайнер и избора на мебели и тапети се оставя в техните ръце. Когато избирате сами тапет знаем че голяма част от дизайните ни ще ви грабннат, но е необходимо да съобразите цветовете на тапета с цветовете на вашата стая. избирайте близки тонове, тапета е акцент и зобавянето му на всяка стена ще направи стаята визуално по малка точно затова препоръчваме да е само на една стена.

Фототапет по ваша идея

Ние от магазин за тапети Варна, предлагаме също печат на тапети с предоставено от Вас изображение. Можете да изберете подходяща снимка за тапет от сайта www.123rf.com, и Shuterstock. когато избирате изображение за печат на тапет е необходимо изображението да е с висока резолюция, по възможност търсете векторни файлове или изображения с най много пиксели.

Видове фототапети

Фототапетите отпечатани на основа от нетъкан текстил или познати като флис тапети са едни от най препоръчваните, това е така защото те се лепят и евентуално отлепват много лесно, текстила е мек материал, има дишаща функция и не позволяна на стените да се образува мухал. Тапетите са хипоалергични и не предизвикват алергии. Възможно е отпечатване и на самозалепващи фототапети като те са с лесен монтаж и при тях не е нужно нанасяне на лепило на стената а само се пръскат с вода.

Уникални дизайни и разнообразие от 3d фототапети / 3д тапети отпечатани на основа отнетъкан текстил  или флис основа, винилови тапети. Когато правите избор от нашия каталог е добре да знаете че дизайните подлежат на редакция, бихме могли да променяме цветове, да разместваме елементи, да добавяме или махаме обекти от файловете преди печат. Ние изпращаме визуализации на поръчаните тапети преди да се пуснат за печат към производството. Стилни тапети за стена с флис основа със и без PVC.

Тапети по категории и теми

Подбрали сме ви различни предложения на тапети, освен влагоустойчиви тапети за баня и текстилни тапети за детска стая ние имаме и разнообразие от хартиени тапети на които сме вносители.  

Разгледайте нашите дизайни по категории и теми като Пейзажи, 3Д модели, арт, градове, планини, мостове, имитация на прорец, цветя, природата, животни, графити, много други.

Онлайн магазин Арт Гифт е производител на тапетите  / foto tapeti /. Ако търсите евтин 3d фототапет за спалнята, тапети за детската стая или тапети за хол и искате качеството да е като на висок клас италиански тапети, то ние имаме решение за вас. Хартиени, флисови, текстилни, винилови тапети на достъпни цени. 

За гр. Варна, можете да посетите нашият магазин за тапети където ще можете да разгледате структурите, както и видовете дизайни за фототапети