Warning: session_start(): open(/home/artgift/tmp/sess_b4b644291a1014e0c1030eed0283a1e4, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/artgift/public_html/index.php on line 4

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /home/artgift/tmp) in /home/artgift/public_html/index.php on line 4

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/artgift/public_html/index.php:4) in /home/artgift/public_html/index.php on line 5
Химикалки | Писалки гравирани с име или с послание за подарък - Art - Gift - Artgift
 • Производители
  • покажи повече
 • Подкатегории
  • покажи повече
 • Повод
 • Пол
 • Подарък за
  • покажи повече
 • Цена
  •   -   лв

Химикали | Писалки

Виж още 24 продукта

Химикали | Писалки

Какви ли не поводи можем да изброим, в които всеки се чуди какъв точно подарък на подбере. Е, с ArtGift решението е с няколко идеи по-лесно. Рождени дни, имени дни, лични празници и дори без повод – винаги е добре дошло да зарадваме близък с нещо неочаквано.

За какъв повод се се подарява химикалка или писалка ?

Вярваме че, всеки има близки, роднини и приятели, които ще оценят високо по-изисканите подаръци. В малки и елегантни опаковки, но наистина наситени с изтънченост и прецизен дизайн. Особено бизнес настроените хора, за които е важно как се представят и какъв авторитет са изградили. 

Сред най-перфектните подаръци са марковите химикали с име. Най-универсалният подарък са инструменти за писане, но не обикновени, а изключителни. Марков внимателно подбран химикал ще бъде добър подарък за бизнесмен, адвокат, счетоводител и всеки мъж, чиято дейност е свързана с документи.

Химикалите са различни по качество и производител, но трябва ясно да разберем, че само скъпа писалка от световноизвестна марка ще подхожда на мъж като подарък. В ArtGift ще намерите разнообразие от различни доказали се на световния пазар марки, които изцяло промениха историята на средствата за писане. Марки като Parker, Toledo, Warhol ще внесат още повече увереност у собственика си и определено ще управлява документацията си със стил и впечатляваща класа.

Писалките на тези компании ще издържат много дълго време, ще зарадват собственика си и ще напомнят за уникалния подарък.  Стойността на такъв подарък не зависи от времето, напротив, с течение на времето стойността на писалката само ще расте. Избирайки я за подарък за мъж, ние подчертаваме неговия статус в обществото, отличен вкус, характер и личност.

Избор на цвят на химикал 

Изборът на цветовата гама на писалката не е от най-елементарните, защото моделите на марковите химикали изненадват с кой от кой по-оригинални и красиви. Все пак основните подходящи цветове, за които можете да прецените кой би отивал най-много са: синьо, сребристо, златисто, черно или в сдържани цветове. Определено всеки мъж, който би оценил подобен подарък ще обърне внимание и на цвета, който сте подбрали персонално за него. Можете да експериментирате с цвят и да дадете химикалка, например, оранжево. По същия начин за подарък са подходящи маркови комплекти, където освен химикалка може да има тефтер, марков калъф, сменяеми химикалки и мастило.

Всички принадлежности за писане на марковите химикали с доказани имена са образец на изтънченост, стилна строгост на линиите, простота и функционалност без излишна екстравагантност и ненужни елементи.Те са просто красиви, надеждни и лесни за използване.

Основните предимства марковите химикали включват: безпроблемно подаване на мастило, гладко и точно писане, специален състав на мастилото, ексклузивна секция за перо, висококачествени материали, от които са изработени аксесоарите за писане. Можете да избирате между въртящ се и бутонен механизъм за дръжка. 

Всеки мъж ще оцени комфорта и удобството на тези химикалки, а всяка дама, на която е подарен марков химикал ще се почувства много по-уверена и изпълнена с мотивация. Именно заради разнообразните модели, цветове и цялостни визии на химикалите от доказани марки, би се доказало силно уважение и високо мнение за човекът, към когото насочвате подаръка си. Имате достатъчно избор, за да направите безпогрешния такъв, който да отговаря на характера и индивидуалността на отсрещния.

Можете да направите подарък още по-уникален чрез гравиране, но трябва да се има предвид, че надписът трябва да е подходящ. Най-хубавото е малко неутрално желание или фамилия, име или инициали на човека, за когото е предназначен подаръкът, рисунката също ще изглежда подходяща. Ексклузивното гравиране, особено умело изпълнено, ще придаде максимална уникалност на подаръка и ще го персонализира

Марковите химикали от години са и ще продължават дълго напред да се нареждат сред най-оригиналните и изтънчени подаръци. Смело избирайте с ArtGift.