Еко термос Danube

Код ath003-106
5.00
802

Еко термос Danube
500 мл.
Технологията е гравиране с фабер лазер. Може да бъде напечатано име или надпис , които се предоставят от клиента. Един чудесен и оригинален подарък за важен за вас човек. 

* Гравирането е едностранно . Ако желаете двустранно гравиране, е необходимо да се свържете с наш оператор, който да преизчисли цената.

3 поръчки за последните 23 часа
Добави желан текст
файл за печат
Цена:
28 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Какво представлява Еко термосът Danube?

Термосът DANUBE е вашата ежедневна доза стил и функционалност. С капацитет от 500 мл и изработен от рециклирана неръждаема стомана, той е перфектният спътник както за приключения на открито, така и за ежедневието в офиса. Със своята вакуумна изолация с двойна стена, DANUBE ефикасно запазва температурата на вашите напитки, гарантирайки, че те остават горещи или студени по-дълго.

С модерен дизайн и живи цветове, този термос не само че изглежда добре, но и демонстрира вашата ангажираност към устойчивостта. Лек и удобен за носене, DANUBE е идеален за хора в движение, които ценят качеството и екологичната отговорност.

За какъв повод е подходящ?

Подарък за любители на пътешествия или къмпинг.  Идеален за хора, които обичат приключения на открито и имат нужда от надежден начин да поддържат напитките си горещи или студени.
Корпоративен подарък: Практичен и стилен избор за бизнес подаръци, който може да бъде персонализиран с логото на компанията за промоция или като част от фирмените подаръци за служители.
Дневни пътувания или дълги пътувания с кола: Удобството да имаш горещо кафе или студена вода по всяко време е особено ценно при дълги пътешествия.
Страхотна идея като подарък за приятел/ка, изискан и практичен подарък, който показва внимание към детайла и грижа за получателя.

Защо да поръчате от нас?

Винаги и всичко изработваме с любов… И да, знаем, че ще бъдете щастливи от направената покупка, защото частица от нашата положителна енергия присъства във всеки наш артикул. Тази енергия винаги ще бъде с вас и във вашите домове blush А това е част от нашата мисия!
Цена:
28 00 лв