Еднолистови календари


Еднолистови календари с размер 316x480 mm. Календарите не са предварително отпечатани. Избирате модел, прилагате снимка /която екипът ни позиционира в рамката за снимка/ и след това се отпечатва желаната от вас бройка. Отстъпките важат при поръчка на 5 и над 5 еднакви календара.

Еднолистови календари

Детските еднолистови календари от ArtGift са чудесен начин да предоставите на децата забавна и практична помощ за планиране на активностите им през цялата година. Те представляват креативна комбинация от качествена графика и образователни елементи, които са насочени към деца от различни възрасти и включват интересни факти и информация за празниците и сезоните.

Еднолистовите календари са изработени от висококачествен материал, който гарантира дълготрайност и устойчивост на продукта. Календарите са лесни за използване и могат да бъдат закачени на стената, на масата или на друго място, където децата могат лесно да ги видят и използват.

Еднолистовите календари за деца от ArtGift предлагат широка гама от различни теми и дизайни, като са налични в различни цветове, форми и размери. Те могат да бъдат персонализирани според вашите предпочитания и да съдържат името на вашето дете, като това ги прави още по-специални за вашето семейство.

Всички еднолистови календари от ArtGift са създадени с цел да забавляват и образоват децата, като в същото време ги учат да планират своето време и да научат нови неща. Тези календари са идеални за подарък на децата по време на празници като Рождество, Нова година, Великден или за специални поводи като рожден ден.

С еднолистовите календари от ArtGift, децата ще имат възможност да планират своето време по забавен и образователен начин, като същевременно ще развиват уменията си за планиране и организация. 

Детските еднолистови календари са подходящи за деца, които още не могат да разбират понятието за календар или не се нуждаят от пълна годишна програма. Те са просто и забавни, като имат ярки цветове и забавни детски мотиви. Календарите имат един лист, който включва всички месеци на годината, като всеки месец е изобразен в отделна колона. Всяка колона съдържа дните на седмицата и малки картинки, които да помогнат на децата да разберат кой месец е.

Еднолистовите календари са много удобни, защото могат да се закачат на стената, на магнитна табла или на хладилника, където децата могат да ги видят лесно. Те могат да бъдат използвани като учебна помощ при обучението на децата на понятията за времето, дните от седмицата, месеците на годината и т.н.

Календарите могат да бъдат персонализирани с името на детето, което ги прави още по-специални и уникални. Това може да бъде чудесен подарък за рожден ден, Коледа или друг специален повод.

Детските еднолистови календари са изработени от висококачествени материали, което гарантира тяхната здравина и дълготрайност. Отличават се с ярки и яростни цветове, които привличат вниманието на децата и ги правят забавни и интересни.

Календарите могат да бъдат закупени онлайн и доставени до вашия дом или офис, като поръчката се изпълнява бързо и лесно. Това е удобен начин да закупите детски еднолистови календари, без да трябва да ходите на магазините и да търсите това, което търсите. В заключение, детските еднолистови календари са чудесен начин да помогнете на вашето дете да научи понятията за време, дните от седмицата, месеците и празниците на календара. Те съчетават игривостта с образователната функция и могат да бъдат част от забавното и едновременно полезно обучение на децата. Освен това, еднолистовите календари са удобни за използване в училище, дома или на друго място, където е нужна ориентация във времето. Те могат да бъдат персонализирани с името на детето или с любими герои от анимационни филми, което ги прави още по-привлекателни за децата. Направете подарък на вашето дете, който ще им помогне да развият своите умения и познания за времето и календара, като го зарадвате с един красив и практичен детски еднолистов календар.