• Производители
 • Брой снимки
 • Повод
  • покажи повече
 • Пол
 • Подарък за
  • покажи повече
 • Цена
  •   -   лв

Дървени сувенири

Виж още 24 продукта

Дървени сувенири

Ако ви предстои избор на подарък и сте се спрели на дървени сувенири, ние ще ви предложим изобилие от варианти. Уникалността и издръжливостта на дървото го прави предпочитан материал. Ествествената структура придава допълнителен чар и ефектност  на избрания сувенир. А специалните техники на печат, правят вашите снимки вечни, за да им се радвате дълги години. Създали сме неповторима колекция за едни от най-специалните празници, за които бихте могли да потърсите подарък.

Защо да изберете картина върху дърво, фоторамка, постер, плакет или картичка ?

Специалните ни дървени сувенири за кръщене са един много специалени на практика вечен подарък. Много често те се използват и за вид картичка с отпечатана снимка и послание. С него можете да запазите спомена от специалния ден на вашето съкровище завинаги. А, какво по специално за Свети Валентин, от персонална изненада за любимия човек. Именно за тях ви предлагаме разнообразни обемни надписи с вашите имена. А, когато е време да избираме сред най-вълнуващите подаръци - именно тези за Коледа. Отново можете да се потопите в изобилието от дървени сувенири, с които да зарадвате своите близки и приятели. Всяка баба би се зарадвала на коледна рамка със снимката на обичаното й внуче. Предлагаме ви голямо разнообразие и персонална изработка на сувенири от дърво - вечният подарък. Дървените сувенири са изключително ефектни, красиви, запомнящи се и определено са един от най-впечатляващите подаръци. Като включим това, че цената им е сравнително ниска, те се превръщат в предпочитан вариант да изненадаш близък човек и да оставиш чувство на очарование в него. При изборът на дървени сувенири, ви правите не просто вечен подарък, а подарък, изработен с много любов и внимание.

За кого е подходящо да се подари плакет от дърво, фоторамка или картичка ?

Плакетите изработени от дърво и директен печат върху ненего е изключително стилен и запомнящ се подарък във времето. Естенствените използвани материали съчетани с висококачественият принт правят този продукт изключително здрав и устойчив. Ние предлагаме фоторамки със снимки като подарък за дете, подарък за жена и подарък за мъж. Най често такъв вид продукти са за класна, учителка на дете в детска градина, сестра, брат, чудесен подарък за мама, подарък за татко, за най-добрият майстор, за най-добрата фризьорка, маникюристка, гримьорка, колежка, колега, най-добрият шеф, за лекар, за доктора на вашето куче, зъболекар, баба, дядо, специално послание за приятел. Специалното послание е създадено от нашият екип и е възможна промяна по ваше желание. Плакетите са чудесен подарък за поводи като рожден ден, имен ден, осми март, Деня на майката, деня на жената, 14 февруари / деня на влюбените, Свети валентин/ , коледен подарък или за нещо под елхата за нова година.

Оригинални подаръци от дърво може да се изработят и по ваша идея. изпратете вашето запитване със снимка която сте харесали от google / интернет / на нашият имейл и ние ще ви върнем отговор за цена и срок за изработка.
При изработката на нашите сувенири ние влагам много емоция и старание, които със сигурност може да усетите по усмивките на вашите любими хора.