За нас

В пространството на уникалност и креативност, където всяка идея намира своето материално отражение, се ражда Art Gift - бранд, задвижван от страстта към изкуството и новаторството на Фирма Уебшоп България. Стартирали своя път през далечната 2012 година, ние, екипът зад Уебшоп България, се посветихме на изграждането на неповторими рекламни решения, които превръщат всеки бранд и всяка идея в незабравимо визуално преживяване.

Израствайки от корените на уеб дизайна и корпоративната идентичност, нашата мисия се разшири, обхващайки всички аспекти на съвременното рекламно и производствено изкуство. Създаването на Art Gift през 2015 година беше естествената еволюция на нашия стремеж - да предоставим платформа, на която всеки да може да надгради своята индивидуалност чрез персонализирани продукти, воплъщаващи нашето майсторство в графичния дизайн и несравнимата креативност.

В Art Gift вярваме, че всяка идея заслужава да бъде забелязана и оценена. С тази визия, ние постоянно обогатяваме нашия асортимент от продукти, внедрявайки иновации като машинна бродерия и съвременни техники за печат, които правят нашите дизайни не просто визуално привлекателни, но и дълготрайни. Въвеждането на системи за обработка на поръчки и автоматизирано рязане са само част от нашите усилия да оптимизираме процесите и да гарантираме безупречно качество на всеки продукт, излизащ от нашите врати.

Нашата нова производствена и складова база, започната през 2024 година, символизира не само физическото разрастване на Art Gift, но и нашата амбиция да достигнем до още повече сърца и домове, споделяйки красотата на персонализираното изкуство. Всеки член на нашия екип е посветен на идеята, че всяка поръчка не е просто транзакция, а лична история, която заслужава да бъде разказана с най-високо внимание към детайла.

През годините сме били свидетели на неизброими моменти на радост и удовлетворение от страна на нашите клиенти. Това ни мотивира да продължим да инвестираме в ново оборудване и технологии, както и в развитието на нашите собствени платформи като InkFull.bg, които предоставят възможности за творци и инфлуенсъри да създават и споделят своето изкуство със света.

Art Gift и Уебшоп България споделят общата цел - да превърнат всяко взаимодействие в незабравимо преживяване, да вдъхновяват и да допринасят за света на изкуството и дизайна с всеки един проект. Ние ценим доверието, което нашите клиенти ни оказват, и се стремим да оправдаем очакванията им, предлагайки продукти, които не само отговарят на техните нужди, но и надминават техните представи за качество и креативност.

Докато продължаваме да пишем нашата история, искаме да благодарим на всеки, който е бил част от това пътешествие - нашите клиенти, партньори и екип. Вашата подкрепа е това, което прави всяка инвестиция, всеки нов продукт и всяка иновация възможни. Вие сте вдъхновението зад нашето творчество и амбицията, която ни движи напред.

Добре дошли в Art Gift - там, където вашите идеи се превръщат в реалност.