Гръб за кухня

Виж още 24 продукта

Гръб за кухня

Гръб за кухня с отпечатана снимка в желан от Вас размер. Гърбовете за кухни се произвеждат по ваша поръчка. Срокът за изпълнение е 15 работни дни. В случай на непредвидени обстоятелства, които налагат удължаването на срока, клиента ще бъде информиран своевременно. Преди да направите поръчка за гръб за кухня, молим старателно да измерите и да се уверите, че размерите, които предоставяте са правилни. Необходимо е да сте абсолютно сигурни. Те се изработват по ваша заявка,  персонално за вас.   Възможно е при поръчката на гръб за кухня да се оставят отвори в самото стъкло за поставяне на електрически контакт.

Накратко ще обясним как се изработват гърбовете за кухни. Използваме 6 мм закалено стъкло, което се произвежда в желани от вас размери, след което поставяме стъклото на машина за директен печат върху стъкла и равни повърхности.  Отпечатваме желаното от Вас изображение огледално, непосредствено след това  запечатваме с бял слой самото стъкло.  По този начин напечатаното изображение остава на гърба на стъклото след монтаж. Принт стъклата са един нов и модерен начин за освежаване на вашата кухня. 

Гръб за кухнята е един от най-използваните аксесоари в кухнята и може да донесе настроение и цвят в този най-често използван кът на дома. Този гръб за кухнята е изработен от висококачествено стъкло, което го прави издръжлив и устойчив на нагряване. Освен това, гръбът за кухнята е декориран с висококачествен UV принт, който осигурява ярки и ясни цветове, които ще задоволят всеки вкус.

Този гръб за кухнята е идеален за всички, които искат да добавят персонален и стилен акцент в кухнята си. Освен това, той е перфектен за подарък за всеки, който обича да готви и да прекарва време в кухнята. Дизайнът и качеството на този гръб за кухнята от Art Gift го правят перфектен избор за всеки дом, който търси качествени и стилни аксесоари за кухнята. 

Гръб за кухнята е изключително полезен и практичен аксесоар за всеки дом. Той е направен от висококачествени материали, които го правят здрав и устойчив на износване. Гръбът може да се пере в пералня и е лесен за почистване.

В допълнение към своята функционалност, гръбът за кухнята е персонализируем с различни дизайни и надписи, които го правят перфектен за подарък за любим човек. Направете го уникален, като добавите своя собствена снимка или текст. Гръбът за кухнята е идеален подарък за всички любители на готвенето и домакинските артикули.