• Подкатегории
  • Размер на картината
    • покажи повече
  • Цена
    •   -   лв

Картини от стъкло

Картини от стъкло са стилни и елегантни декорации за вашия дом или офис. Те са изработени от висококачествено стъкло, което осигурява яркост и дълготрайност на изображенията. Освен това, картините от стъкло са изключително лесни за почистване и поддържане. В нашия онлайн магазин Art Gift ще откриете разнообразни дизайни - от абстрактни композиции до красиви пейзажи и градски гледки. Тези картини от стъкло са перфектни за подарък за любителите на модерния и изискан дизайн.
Виж още 24 продукта
Разгледай още:
Картини от стъкло с Ваша снимка Картина от стъкло с послания Картини от стъкло с цветя Картини на стъкло Арт Възрожденски картини от стъкло Детски картини от стъкло Кръгли стъклени картини

Картини от стъкло

Картини от стъкло, стъклени декоративни пана или Арт картини директно отпечатани върху темперирано 4мм стъкло. Стъклените картини са един изключително красив и луксозен подарък за вашия дом или за подарък на ваш близък. Картините от Принт стъкло са декоративен елемент от ново поколение. Картини от стъкло - това са картини, отпечатани с висока резолюция, придаващи стил и топлина във вашето жилище, офис или заведение. Стъклените пана са изключително подходящ декоративен елемент за хол, всекидневна, спалня, коридор,  детска стая, юношеска стая, офис, ресторант, хотелска стая, заведение, ресторант, кафене и друг вид помещения за обществено ползване. Сред нашите картини от стъкло можете да откриете красиви представители на изобразителното изкуство или прекрасни придони пейзажи. Стъклените картини са прекрасно решение за подарък за различни поводи. Може да ги изберете за подарък рожден ден, имен ден, юбилей, годишнина или специален повод. Освен пейзажи и художествени произведения,  сред нашите Картини от стъкло можете да откриете картини с послания и ваши събрани любими снимки. Със стъклените картини с ваши снимки можете да направите незабравим подарък за вашите близки. Стъклените пана са луксозни и различни подаръци за вашите майка, баща, баба, дядо, приятел, колега или шеф. Чудесно решение за всеки повод за подарък. Към тях се изпращат и стъклодържачи с опътване за окачване на картината от стъкло. Процесът по монтиране на нашите стъклени пана е изключително улеснен, а държачите са много нежни и дискретни. Технологията на изработка на нашите картини от стъкло ги прави изключително устойчиви във времето, лесни за почистване и поддържка Сред нашите предложения ще откриете, както красиви морски и планински пейзажи, така и персонализирани картини с послания и ваши снимки. Ние от Арт Гифт ви предлагаме голямо разнообразие от стъклени картини, подходящи за всеки повод. А различните цветови гами ги правят подходящи за всяко помещение. 

Картините от стъкло са едни от най-новите и модерни начини да декорирате своя дом или офис. Те представляват изображения, изпечатани върху стъкло и могат да бъдат разположени на стена или да се използват като декоративен елемент на маса или полица.

Картините от стъкло са изключително елегантни и изискани, като същевременно са много практични, тъй като са лесни за почистване и не отразяват прах или замърсявания. Те могат да бъдат изработени в различни размери и форми, за да отговарят на вашите нужди и предпочитания.

Art Gift предлага широка гама от картини от стъкло с различни теми и мотиви - от абстрактни форми и геометрични фигури до пейзажи, градски гледки, животни и още много други. Те са подходящи за всички стилове на интериор - от модерен и минималистичен до класически и ретро.

Картините от стъкло са идеален подарък за всеки, който обича да декорира своя дом или офис с нещо елегантно и уникално. Те също така могат да бъдат подарък за специални поводи като рожден ден, годишнина или Коледа.