Кейс за телефон - Котка

Код keis26
5.00
802

Кейс за телефон със снимка на Котка . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

2 поръчки за последните 19 часа
Марка телефон
Модел Samsung
Модел Alcatel
Модел Honor
Модел HTC
Модел Huawei
Модел iPhone
Модел Lenovo
Модел LG
Модел Microsoft
Модел Motorola
Модел Nokia
Модел OnePlus
Модел Realme
Модел Sony
Модел Xiaomi
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Силиконов гръб за телефон с отпечатано изображение по Ваш избор. Използваната технология на печат гарантира устойчовост на цветовете. Печата не се изтърква и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Котка. Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

Какво представлява Кейс за телефон - Котка ?

Кейсът за телефон, който предлага https://art-gift.net, е перфектният начин да придадете стил и индивидуалност на вашето устройство. С изключително красив и стилен дизайн, този кейс предоставя не само защита на вашия телефон, но и възможността да го персонализирате според вашите предпочитания.

Един от ключовите аспекти на този продукт е възможността за персонализация. Всеки кейс се изработва специално за модела на вашия телефон, което гарантира перфектно прилягане и достъп до всички бутони и портове. Това го прави чудесен подарък за вашия приятел, подарък за сестра, подарък за дъщеря или подарък за приятелка, който може да бъде предоставен при всякакъв повод - подарък за рожден ден, подарък за имен ден или дори без никакъв конкретен повод.

Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която не само обгръща вашето устройство със защита от счупване и надраскване, но и позволява на вашия телефон да изглежда изключително стилно. Дизайнът се отличава с висококачествено, пълноцветно напечатано изображение, което не само придава уникалност на кейса, но и на вашето устройство.

За допълнителна уникалност и красота, този кейс се произвежда с използване на най-новата технология с УВ мастила, което гарантира дълготрайна и жива цветова палитра. Така че, ако търсите начин да разнообразите и защитите своя телефон с елегантен стил и персоналност, кейсът от https://art-gift.net е отличният избор за вас.

За кого е подходяща Кейс за телефон - Котка ?

Кейсът за телефон от https://art-gift.net е подходящ за всички, които искат да предоставят на своят телефон индивидуален стил и защита. Той е идеален подарък за жени, сестри, дъщери и приятелки, независимо от повода - рожден ден, имен ден или без конкретна причина. Този кейс предоставя не само персонализация според модела на телефона, но и изключително красив и стилен дизайн, който ще впечатли всеки. Изработен от мека пластмаса, той осигурява надеждна защита от счупване и надраскване, като същевременно придава уникалност със своето пълноцветно напечатано изображение. Всеки може да намери нещо, което отразява техния стил и интереси в разнообразието от дизайни.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Още продукти
Цена:
22 00 лв