Метален ключодържател I love you 2

Код kls_mkch-113
5.00
802

Метален луксозен ключодържател с нестандартна форма и лазерно гравиран текст.
Гравирането е едностранно.
Възможно е двустранно гравиране или гравиране на ваш текст, необходимо е да се свържете с наш оператор, който да преизчисли цената.
Размер на ключодържателя : 4,5х2,7см.
Размер на ключодържателя + ринга: 2,7 х 8см.

2 поръчки за последните 14 часа
Желано име
Безплатно
Цена:
19 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Метален ключодържател под формата на надпис "I love you".  В сърцето се намира полето за гравиране, в което е записано посланието и където можете да добавите своето име. Ключодържателят е предназначен за едностранно гравиране, но има възможност да се добави и текст на гърба. Гравирането на гърба се таксува допълнително и е на стойност + 8лв.
Надписът 'I love you", не е изписан изцяло, а е използвано съкращение и сърце, които придават и лека дискретнот на вашето послание.

Какво представлява Метален ключодържател I love you 2 ?

Този красив и нежен ключодържател е перфектен аксесоар, с който можете да изразите своите чувства към вашата половинка. Той е не само стилен, но и персонализиран, тъй като може да бъде изработен с името, което вие желаете. Гравирането на ключодържателя представлява издълбаване на надписа в металния повърхностен слой, което го прави вечен и неизтриваем.

Този ключодържател е подходящ подарък както за мъж, така и подарък за жена. Той може да бъде подарък по повод рожден ден, подарък за имен ден, подарък за Свети Валентин или дори без специален повод, за да покажете на вашата половинка, колко я обичате. Неговият дизайн е изящен и елегантен, като съчетава красота и съобщение за любов.

Този ключодържател "I Love You" не е просто аксесоар, а истинско изкуство. Той носи със себе си специална стойност, която ще напомни на вашата половинка за вашата безкрайна обич всеки път, когато използва този стилен ключодържател.

За кого е подходящ Метален ключодържател I love you 2 ?

Този ключодържател "I Love You" е подходящ за подарък за всеки, който желае да изрази своите чувства към специалното лице в живота си. Той е идеален за подарък на половинката или половинката ви, било то по повод рожден ден, Свети Валентин, имен ден или дори без конкретен повод. Този аксесоар не само е стилен и изящен, но и персонализиран, като може да бъде гравиран с желаното име. Той изразява вечната обич и нежност и е подходящ за всеки, който търси специален начин да покаже своите чувства.

Текст: 
Карай внимателно!
Аз имам нужда от теб!
+вашето име

Защо да поръчате от нас ?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. 

Цена:
19 90 лв