Пластмасов ключодържател със снимка - 3 броя в комплект

Код kls_kl12345
5.00
796

Двустранен пластмасов ключодържател със снимка
Цената е за комплект от 3 броя ключодържатели /еднакви/
За да направите поръчка, добавете желаната от вас снимка в полето "Файл за печат"
Размер на плочката: 5.5х3.5см.
Размер на ключодържателя + халката за закачане: 3.5х8.5см.
*Ключодържателят се изпраща към вас в транспортна крафт кутийка
 

3 поръчки за последните 21 часа
Добави снимка тук
Цена:
15 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Двустранни пластмасови клчодържатели с ваша снимка. Изработват се само в комплект и трите ключодържателя трябва да бъдат напълно еднакви. Възможно е да се изработят с една и съща снимка и на лицето, и на гърба. Но можем да ги направим и с две различни снимки - една за лицето на ключодържатели, и една за гърба на ключодържателите. Не е възможна изработката на комплект, при който всеки брой да е с отделна снимка. 

Какво представлява Пластмасов ключодържател със снимка - 3 броя в комплект ?

Пластмасовите ключодържатели, представени на уебсайта art-gift.net, са прекрасни аксесоари, които могат да направят специален подарък за вас или за вашите любими хора. Те са персонализирани с ваши любими снимки и предлагат възможността за изработка с различна снимка на лицето и гърба на ключодържателя. Това прави този аксесоар уникален и много специален.

Пластмасовите ключодържатели могат да бъдат идеален подарък за всеки, независимо дали става въпрос за подарък за мъж, подарък за жена, подарък за майка, подарък за баща или дядо, подарък за баба, подарък за приятел или приятелка, подарък за сестра или подарък за брат. Те предоставят възможността да запазите специални моменти и спомени близо до сърцето си, като ги включите в дизайна на ключодържателя.

Тези ключодържатели са подходящи за различни поводи като рожден ден, подарък за имен ден, подарък за Свети Валентин, подарък за Коледа или просто като жест на нежност и обич без повод. Те са изработени от висококачествена пластмаса и се предлагат в комплект от три броя, което ги прави още по-ценни като подарък.

Снимките на тези ключодържатели могат да направят всеки ден по-специален и да напомнят за важни моменти и хора в живота ви. Такъв персонализиран аксесоар е не само функционален, но и израз на вашия уникален стил и връзката ви с близките ви хора. Направете тази галерия от спомени част от вашето ежедневие с тези красиви пластмасови ключодържатели.

За кого е подходящ Пластмасов ключодържател със снимка - 3 броя в комплект ?

Този персонализиран пластмасов ключодържател е подходящ за подарък за всеки, който цени специалния жест и уникалността на подаръка. Независимо дали става въпрос за рожден ден, имен ден, Свети Валентин, Коледа или просто желание да изразите обич и признание към някого, този ключодържател със снимки ще бъде идеален. Той може да бъде подарък за мъже и жени, майки и бащи, дядовци и баби, приятели и приятелки, сестри и братя. Със своите персонализирани снимки, този ключодържател ще направи всяка връзка по-специална и ще затопли сърцето на този, който го получи.

Защо да поръчате от нас ?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. 

Цена:
15 00 лв