Дървено домино с Ваше име

Код dom-1
5.00
796

Дървено домино с Ваше име

1 поръчка за последните 15 часа
Желано име
Безплатно
Цена:
17 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Дървено домино с Ваше име. Висококачествен фото печат видеркто върху материала.
Изключителна здравина и яркост на печата.

Какво представлява дървеното домино с ваше име?

Дървеното домино с цветни животинки е вълнуваща детска игра, която съчетава забавлението на класическото домино с очарованието на разноцветни животни. Тази игра не само учи децата на бройки и стратегия, но и ги запознава с различните видове животни и техните цветове.

Всеки комплект съдържа дървени плочки, всяка с уникално изобразено животно. Плочките са ярки и весели, с изображения на животни като лъвове, слонове, зайци, жирафи и много други. Всеки цвят представлява различен вид животно, което прави играта още по-забавна и образователна.

Детето може да съчетава животните върху основата на обичайните правила на домино и да развива умения като логическо мислене, съпоставяне и последователност. Идеално за забавление у дома, на пътуване или в училище, като същевременно насърчава интереса към природата и животните.

Тази игра не само развива умствените способности на децата, но и им предоставя възможност да се насладят на красивите илюстрации на животни, които ги вдъхновяват да изучават и обичат животинския свят още повече. Перфектната игра за деца, които обичат забавлението и образованието.

Цена:
17 00 лв