• Подкатегории
  • покажи повече
 • Цвят
  • покажи повече
 • Тема на бодито
 • Повод
 • Пол
 • Подарък за
  • покажи повече
 • Цена
  •   -   лв

Подарък за Гергьовден

На 6-ти Май честваме Гергьовден и имен ден празнуват много красиви и интересни български имена. За това в тази категории сме подбрали различни идеи, с които да изненадате своите близки и приятели. Много варианти за оригинален подарък за гергьовден ще откриете по-долу.
Виж още 24 продукта

Подарък за Гергьовден

Защо да изберете подарък за Гергьовден?

Гергьовден е не само празник за всички именици, но и официален празник - Ден на храбростта. Което е още един прекрасен повод и възможност да направим подарък на любимите си хора и да ги изненадаме приятно с нещо създадено специално за тях. Точно за това в тази категория с подаръци за Гергьовден сме събрали изобилие от идеи, сред които да подберете най-специалния за вашите близки.

Какъв подарък за Гергьовден да изберете?

Търсите оригинален подарък за Гергьовден? На 6-ти Май празнуваме Гергьовден и имен ден празнуват: Галя, Ганка, Ганчо, Генчо, Гео, Георги, Георгина, Гергана, Гинка, Гиньо, Гиргин, Гиргина, Гоце, Гюро, Гюрга, Гюргелена, Йорго, Порица. Ако ваш приятел има празник и искате да му направите оригинален подарък за Гергьовден, ние ще ви помогнем :) Изготвили сме дизайни за празника, като артикулите са от различно естество. Така вашият избор е по-голям и “оригинален подарък за Гергьовден” няма да се окаже “мисия невъзможна” :) Направете незабравим подарък за именния ден на ваш близък човек с нашите персонално изработени продукти, при които има възможност за добавяне на име, снимка и послание. Най-поръчвания оригинален подарък за Гергьовден е забавна тениска “Георги не е име, а титла”.
За най-малките подходящ оригинален подарък за Гергьовден е боди с надпис “Моят първи Гергьовден”. 
Вижте още много подаръци за празника Гергьовден!

Защо да изберете подарък за Гергьовден от нас?

Защото влагаме много старание и положителни емоции в изработката на всеки един подарък за Гергьовден, с който искате да изненадата близките си. А тази емоция със сигурност ще се пренесе при вас, във вашите домове и ще ви озари с приятни и положителни емоции.

На страницата "Подаръци за Гергьовден" в нашия онлайн магазин можете да откриете разнообразни идеи за подаръци, свързани с българския национален празник - Гергьовден. Освен традиционните сувенири като дървени изделия и ключодържатели, предлагаме и модерни и практични подаръци като чаши, тениски, възглавнички, кейсове за телефон и други. В нашия асортимент ще откриете и бебешки бодита, украсени с мотиви, свързани с Гергьовден, които са подходящи за малките празничният настроение. Независимо дали търсите подарък за близък човек, който е голям почитател на традициите, или просто искате да изненадате някого с необикновен и празничен подарък, в нашия магазин ще намерите множество възможности. Всички продукти са висококачествени и могат да бъдат персонализирани, за да направите подаръка още по-специален.