Как да поръчам календари

За да направите поръчка на детски календар, е необходимо да изберете конкретен модел календар. Избирате вариант “едносекционен” /1 основен месец и два по-малки под него/ или “трисекционен” /3 месеца с еднаква големина,разположени един под друг/, виж снимка 1.

След това,  натиснете бутона “Добави файл” /добавяте вашата снимка/. Натиснете бутона “Избери файл” /добавяне на вашата снимка/и  изберете снимката от вашия компютър и натиснете бутона Open /Отвори. При всяка операционна система и браузър този бутон е изписан по различен начин / на снимка 2 е илюстрирано  къде се намира бутона и по какъв начин може да изберете изображение /.


Ако снимката е с голям размер, може да финализирате поръчка без добавена снимка, но непосредствено след това е необходимо да изпратите снимката/снимките на имейл office@art-gift.net като ЗАДЪЛЖИТЕЛНО в ЗАГЛАВИЕТО трябва да е описан номер на вашата поръчка.  Номерът на вашата поръчка може да видите в имейла си /при успешно завършена поръчка, получавате копие от нея на имейла/, виж снимка 3.

След като сте избрали изображение, системата автоматично го качва на сървъра. Моля имайте в предвид, че е необходимо изображенията да бъдат с висока резолюция /300dpi задължително/. Съобразявайте също,  дали полето, в което ще се отпечата вашата снимка е подходящо и съвпада с разположението на вашата снимка /за колажи с визуализация на хоризонтална снимка, прилагайте хоризонтална снимка; за колажи с визуализация на вертикална снимка, прилагайте вертикална снимка/.

След като прикачите желаните снимки за печат, можете да изберете желаното количество календари като ползвате стрелкичките за увеличаване или намаляване на броя. Виж снимка 4.

СИСТЕМАТА ИЗЧИСЛЯВА АВТОМАТИЧНО ОТСТЪПКАТА ЗА КОЛИЧЕСТВА. След като сте избрали желано количество и вид на календара – едносекционен или трисекционен,  натиснете бутона “Купи“.

След като сте натиснали бутона “Купи”,  сайтът ще ви пренасочи към вашата количка. Там виждате продуктите, които сте добавили. Може да премахнете някой продукт с “Х” /намира се преди снимката на продукта/. Може да редактирате желаното количество като използвате стрелкичките. След направени корекции, натиснете бутон “ОБНОВИ КОЛИЧКА”. В дясно има поле с опция за избор на доставка /до офис на Еконт или до адрес/. Отбележете вашето желание. Цената е ориентировъчна за пратки до 1 кг. Ако желаете да добавите други продукти, може да го направите от менютата са продукти по-горе.  Ако желаете да приключите поръчката, натиснете бутон “ПРИКЛЮЧВАНЕ НА  ПОРЪЧКА”. След това е необходимо да попълните данни за доставка. В полето “Бележки към поръчката” може да опишете ваши изисквания или нещо, с което искате да се съобразим. След като сте попълнили всички полета натиснете бутон “ПОТВЪРЖДАВАМ ПОРЪЧКА”.  Това е всичко :) С натискането на бутона “Потвърди поръчката” Вашата поръчка пристига при нас. Ще получите автоматичен отговор от системата за потвърждение на поръчката /на вашия имейл/. При обработка на поръчката от наш оператор, ще получите известие на имейл /следете го/ или ще се свържем с вас на посочения телефон. Сега може да проверите вашата пощенска кутия /там имате копие от поръчката/, молим да проверите и папка “Спам”.