Как да поръчам календари

За да направите поръчка на детски календар, е необходимо да изберете конкретен модел календар. Избирате вариант “едносекционен” /1 основен месец и два по-малки под него/ или “трисекционен” /3 месеца с еднаква големина,разположени един под друг/, виж снимка 1.

След това натиснете бутона “Файл за печат” /добавяне на вашата снимка/,  изберете снимката от вашия компютър и натиснете бутона Open /Отвори. При всяка операционна система и браузър този бутон е изписан по различен начин / на снимки 2 и 3 е илюстрирано  къде се намира бутона и по какъв начин може да изберете изображение/снимка.

              
Ако финализирате поръчка без добавена снимка, то непосредствено след това е необходимо да изпратите снимката, в отговор на потвърдителния имейл, който сте получили за успешно получена поръчка. Ако не го направите като отговор на потвърдителния имейл, може да ни пишете на имейл office@art-gift.net като ЗАДЪЛЖИТЕЛНО в ЗАГЛАВИЕТО трябва да е описан номер на вашата поръчка.  Номерът на вашата поръчка може да видите във вашия имейл /при успешно завършена поръчка, получавате копие от нея на имейла/, виж снимка 4.

След като сте избрали изображение, системата автоматично го качва на сървъра. Моля имайте в предвид, че е препоръчително изображенията да бъдат с висока резолюция /300dpi препоръчително/. Съобразявайте също,  дали полето, в което ще се отпечата вашата снимка е подходящо и съвпада с разположението на вашата снимка /за колажи с визуализация на хоризонтална снимка, прилагайте хоризонтална снимка; за колажи с визуализация на вертикална снимка, прилагайте вертикална снимка/.

След като прикачите желаните снимки за печат, можете да изберете желаното количество календари като ползвате стрелкичките за увеличаване или намаляване на броя. Виж снимка 5.

СИСТЕМАТА ИЗЧИСЛЯВА АВТОМАТИЧНО ОТСТЪПКАТА ЗА КОЛИЧЕСТВА и добавя подаръци към поръчката/ако има такива и сте изпълнили условията по офертата/. След като сте избрали желано количество и вид на календара – едносекционен или трисекционен,  натиснете бутона “Добави в количка“. След като сте натиснали бутона “Добави в количка”,  сайтът ще ви пренасочи към вашата количка. Там виждате продуктите, които сте добавили. Може да премахнете някой продукт с “Х” /намира се в дясно от полето, в което маркирате броят на календарите/. Може да редактирате желаното количество като използвате стрелкичките.

Избирате бутона "Продължи към касата"


Необходимо е да попълните данни за доставка. Има поле с опция за избор на доставка /до офис на Еконт или до адрес/. Отбележете вашето желание. Цената е ориентировъчна за пратки до 1 кг.  В полето “Коментар към поръчката” може да опишете ваши изисквания или нещо, с което искате да се съобразим . След като сте попълнили всички полета натиснете бутон “ПОТВЪРЖДАВАМ ПОРЪЧКАТА”.  Това е всичко :) С натискането на бутона “ПОТВЪРЖДАВАМ ПОРЪЧКАТА” вашата поръчка постъпва при нас. Ще получите автоматичен потвърдителен имейл при успешно създадена поръчка /на вашия имейл/.  При обработка на поръчката от наш оператор, ще получите известие на имейл /следете го/ или ще се свържем с вас на посочения телефон. Сега може да проверите вашата пощенска кутия /там имате копие от поръчката/, молим да проверявате и папка “Спам” :)