Табелки за детска стая

Табелки за детска стая. Табелка с надпис или име за врата на детска стая изработени от МДФ, лазерно изрязано и директно отпечатано на машина. Изключителна устойчивост.

Табелки за детска стая

Знаем децата колко държат ,дори без да осъзнават, да са оригинални пред приятелчетата си. Само те „да го имат“, само „тяхното да е такова“ и т.н. Колкото и да се чудим понякога, те няма да спрат да ни изумяват с идеите си, а понякога пък и с доста креативните си желания. На всеки се е случвало детето му да попадне в детски увеселителен кът и площадки с други деца. Именно  тези места предразполагат детското въображение да работи с пълни темпове. Точно в детските центрове персоналът се е постарал до максимална степен да декорира и впечатли с шарена визия. Всяка тематична стена, врата, мебел и каквото се сетите може да се хареса толкова много на детето, че да се превърне в детска фикс идея да я има и то. Просто така правят децата, няма страшно.

 ArtGift  дотук ви е давал много и оригинални идеи за декориране и украсяване на стаите на децата. Подаръци с гравиране и индивидуални снимки, послания и т.н. Сега сме насреща и с още няколко идеи за това как да угодите, впечатлите, зарадвате вашето дете или да направите подарък на близко такова. С табелки за детска стая влизането в стаята винаги е по-еуфорично и забавно за детето. Според интересите, които има или любимите му герои, теми и вълнуващи го приказни светове - можете да подберете най-добрия вариант. 
Табелка за детска стая “Вълшебна приказка” е цветен и приказен откъс от любимите приказни феи и светове на децата. С името му на табелката ще се почувства истински пренесено в шарения свят и сме сигурни, че ще се радва да показва на приятелчетата си вратата на детската си стая.

Табелка с динозавър е по-скоро подходяща за малките господа, които щом видят името си върху любимия динозавър ще изпаднат в мини еуфория. Съчетание между любимата му тема и собственото му име - какво по-индивидуално?

Табелка за детска стая “Космос” пък е подходяща за всички малки мечтатели и пътешественици в необятните съзвездия и безкраен космос. Отново с изписано име на детето. Стаята на … придава много по-личен вид на детската. 

За младата госпожица пък имаме предложение с табелка за детска стая “Русалка”. С нежни цветове и ефирна малка русалка, името на принцесата на стаята ще стои абсолютно завършено.
Преминаваме към предложението с табелка с еднорог, което също е подходящо за стая на момиче. С изписано име под цветна дъга и сладък еднорог. 
Закачка с количка и самолет пък е винаги исканото от момченцата, така че няма да сбъркате, ако го зарадвате с такава табелка за детската му стая с неговото име.
За всеки малък рицар имаме точната табелка за вратата му. Рицар, държащ меч и около него изписано “Стаята на…”. За смелото детско сърце, което ще се радва всеки път щом отваря вратата на стаята си.

В ArtGift ще намерите още и още предложения, с които да украсите детската врата. Цветни и пъстри модели, които няма да оставят малчуганите безразлични и ще искат да хванат за ръка всеки и да го заведат да му покажат какво си имат. Всяко дете заслужава радост, дайте му още един повод.