Табелки за детска стая

Табелки за детска стая са прекрасна декорация за врата .
Табелка с надпис, име или снимка са изработени от МДФ или плексиглас, лазерно изрязано, с директен УВ- печат. Закрепват се с двойнозалепваща лента. 

Табелки за детска стая

Защо да изберете табелка с име за детска стая? 

Знаем, че децата държат на това да бъдат оригинални. Табелките за детска стая са именно такива - индивидуално изработени с името на детенцето, уникални, цветни и различни. 
Табелките за детска стая с ваше име, текст или дори снимка са изключително интерсни и предпочитани като подарък за по-малките. 
Изработени са от МДФ или от плексиглас, с печат от най-нова технология, а именно - директен UV  печат.
Сами по себе си са уникални, съчетавайки свежи и цветни дизайни, подходящи като декорация на детска стая. Табелките за детска стая са едно страхотно решение за прятна изненада или просто като допъленние към приказната стая на един малчуган. 
Сред моделите ще откриете различни размери и форми, интересни дизайни с любимите герои или вълнуващи приказни светове.

Имате ли идея за персонална изработка на табелка?

Ние от Арт Гифт ще изработим персонално за вас, желаната табелка за детска стая с име или текст със страхотен цветен, различен и уникален дизайн.
С такъв персонален и уникален подарък, ще зарадвате вашето дете или може да направите подарък, който ще донесе много усмивки. 
Табелка за детска стая с име, снимка или текст на любим герой, прекрасна принцеса или желаната кола ще бъде страхотен и  запомнящ се подарък.
С табелката за детска стая влизането в стаята винаги ще е по-еуфорично и забавно за детето. 

Предпочитани модели табелки за детска стая

Табелка с динозавър е подходяща за малките господа, които щом видят името си върху любимия динозавър ще изпаднат в мини еуфория. Съчетание между любимата му тема и собственото му име - какво по-индивидуално?
Табелка за детска стая “Космос” е подходяща за всички малки мечтатели и пътешественици в необятните съзвездия и безкраен космос. Отново с изписано име на детето. Стаята на … придава много по-личен вид.
За младата госпожица имаме страхотно предложение с табелка за детска стая “Русалка” -нежни цветове и ефирна малка русалка като допъващ елемент е вписването на ваше име.
Преминаваме към предложението с табелка с еднорог, което също е подходящо за стая на момиче. С изписано име под цветна дъга и сладък еднорог. 
Закачка с количка и самолет пък е винаги исканото от момченцата, така че няма да сбъркате, ако го зарадвате с такава табелка за детската му стая с неговото име.
За всеки малък рицар имаме точната табелка за вратата му. Рицар, държащ меч и около него изписано “Стаята на…”. За смелото детско сърце, което ще се радва всеки път щом отваря вратата на стаята си.

В Art Gift ще намерите още и още предложения, с които да разкрасите детската врата. Цветни и пъстри модели, които няма да оставят малчуганите безразлични.  Всяко дете заслужава радост, дайте му още един повод.