• Производители
 • Подкатегории
  • покажи повече
 • Предназначение
 • Тема на тапет
  • покажи повече
 • Цвят на тапета
  • покажи повече
 • Цена
  •   -   лв

Тапети

Добре дошли в раздела "Тапети" на Art-Gift.net! Тук ще откриете разнообразие от тапети за всеки вкус и стил.

Нашият магазин предлага широка гама от модерни и класически дизайни на тапети за всяка стая в дома, офиса или заведението. Нашите тапети са изработени от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и устойчивост на износване.

В нашата колекция ще намерите различни видове тапети - фототапети, текстилни тапети, винилови тапети, текстилни тапети и други. Предлагаме ви възможността да изберете тапет, който отговаря на вашите индивидуални нужди и предпочитания.

В Art-Gift.net ние ценим вашето време и удобство. Затова нашият магазин предлага бързо и лесно онлайн пазаруване с доставка до вашия дом или офис. Освен това, за вашето улеснение предоставяме и безплатна консултация от екипа ни за подбор на най-подходящия за вас продукт.

Благодарим ви, че посетихте нашия магазин и се надяваме да намерите вдъхновение за вашето следващо домашно подобрение с нашите качествени тапети!

Виж още 24 продукта
Разгледай още:
Тапети за Хол Тапети за Спалня Тапети за Всекидневна Тапети за Кухня Тапети за Тийнейджърската стая Тапети за детска стая момиче Тапети за детска стая момче Тапет за Коридор Тапети за Офис Тапети за Бар или Клуб Тапети за Детска градина и училище Тапети за Баня

Тапети

Луксозни тапети от нетъкан текстил

Иновативните тапети от нетъкан текстил са универсален способ, с който лесно, бързо и прецизно може да промените атмосферата във Вашият дом. Висококачествените медии, които влагаме в процесът на изработка могат да бъдат характеризирани с важни приемущества като:                                                               
*УВ УСТОЙЧИВОСТ - защита, която съхранява дългосрочно ярките, наситени цветове на печата. Гарантираме, че възможността от избледняване бива сведена до абсолютен минимум.
* Позволяват успешно почистване с влажна кърпа - смяната на стенни покрития, най-често възниква в следствие на ежедневни замърсявания. Нуждата от поддръжка е важен фактор, определящ продължителността на живот на подобен тип изделия. Трудно може да бъде определен експлоатационният срок на артикул, който практически може да попадне в категория "вечни". 
* Улеснен монтаж - малцина знаят колко по-лесно осъществим  всъщност е монтажът  на тапети от нетъкан текстил. Специфичният материал касае предварителното полагане на монтажно лепило директно върху стената, което спомага постигането на бързи и ефектни резултати.                                                       

Разнообразие от текстури и ефекти при тапетите за стена

 Всяка налична медия, която може да вложите в изработката на мечтания декорен акцент, съхранява и предпазва стенната конструкция от непредвидени и нежелани външни наранявания.               
Широкият  избор от налични материали,  които може да отриете в нашият сайт, ще допълнят елегантно визията на избраното помещение.  Различните текстури, отразяват свой собствен характер, благодарение, на който дизайните "оживяват" пред очите ви.  Зърниста структура, наподобяваща платно за картина, ефектна мазилка, нежен лен или стандартна гладка основа са основните заподозрени, създаващи луксозно излъчване в интериорната концепция.  Богатият избор от  креативно създадени, уникални по рода си дизайни, увеличават полето от възможности. Благодарение на богатият асортимент може да подготвите цялостна интериорна концепция, в която например  да  включите любимите "Нежни пера", поместени в декора на спалнята, Забавното "спящо мече" в детската стая, а защо не и красивият  Фототапет плаващи цветя в аранжировката на кокетната дневна.
Потопете се в необятно поле от възможности, съставяйки интериорно съчетане, което отразява вашата смела и индивидуална натура!