USB флашка с Ваша снимка

Код flash001
5.00
796

USB флашка 16GB с отпечатана ваша снимка, текст или лого. Използваме най-новата технология за директен печат с фотореалистично качество. Възможно е нанасянето и на допълнителен слой със селективно лакиране. За да направите своята USB флашка със снимка е необходимо да добавите вашето изображение от бутона “Добави файл”.

*Цената е за едностранен печат. Ако желаете да бъде изработена с печат от двете страни, моля да се свържете с наш оператор, който да прекалкулира цената.

3 поръчки за последните 21 часа
Добави снимка тук
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

USB флашка 16GB с отпечатана ваша снимка, текст или лого. Използваме най-новата технология за директен печат с фото реалистично качество. Възможно е нанасянето и на допълнителен слой със селективно лакиране. За да направите своята USB флашка със снимка е необходимо да добавите вашето изображение от бутона "Добави файл".

Какво представлява USB флашка с Ваша снимка ?

USB флашката с ваша снимка, представена на art-gift.net, е не само функционален аксесоар, но и стилен и красив подарък, с който можете да зарадвате вашите любими хора. Тази флашка е създадена, за да бъде винаги с тях и да им напомня за най-любимите ви моменти, прекарани заедно.

Възможността да персонализирате флашката с печат на ваша снимка или лого я прави подходяща за различни поводи като подарък за рожден ден, подарък за имен ден, подарък за годишнина или просто като израз на вашата приятелска и семейна обич. Този подарък може да бъде подарък за мъж, подарък за жена, подарък за приятелка или приятел, подарък за баща, подарък за майка или подарък за учител, като моментът на разкриване на флашката ще бъде изпълнен с емоции и специални спомени.

USB флашката разполага с капацитет от 16GB, което е достатъчно за съхранение на големи количества данни, снимки или видеоклипове. Но това не е всичко – използвайки най-новата технология за директен печат, се гарантира фото реалистично качество на снимката или логото, което придава на флашката изискан вид.

Освен това, възможно е нанасянето на допълнителен слой със селективно лакиране, което придава на флашката още по-луксозен и елегантен вид. Този детайл подчертава вниманието към детайла и високото качество на подаръка.

Така че, ако търсите стилен, персонализиран и практичен подарък, който ще напомня на вашите близки за специалните моменти, прекарани заедно, тази USB флашка с отпечатана ваша снимка, текст или лого е идеалният избор. С нея ще можете да споделяте специални спомени и да покажете вашата обич и внимание към тези, които обичате.

За кого е подходяща USB флашка с Ваша снимка ?

USB флашката с персонализиран дизайн е подходящ подарък за всички, които ценят специалните моменти и искат да ги запазят завинаги. Тя е идеална за рожден ден, имен ден, годишнина или друг повод. За мъже и жени, приятели и приятелки, родители и учители, тя става символ на личния подход и внимание към получателя. С капацитет от 16GB, тази флашка предлага практичност, докато изисканият директен печат и селективно лакиране придават изключителен визуален стил. Това е подарък, който съчетава функционалност, емоция и индивидуален дизайн в един.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
35 00 лв